amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
ουτε ν τα ακουω ουτε να τα βλεπω φιλε...Ανίατη η ασθένειά σου φίλε μου.......!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...
ουτε ν τα ακουω ουτε να τα βλεπω φιλε...Ανίατη η ασθένειά σου φίλε μου.......!
Για χρωστα 3 εκατομηρια ευρο και δεν μπαινης πουθενα.για χρωστα κανα χιλιαρικο στην εφορια να δεις για ποτε σε μπουζουριαζουν στην ψυρου
Θα μπουνε, ειναι ομως μονο αυτοι η ειναι και αλλοι?
Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας εξάρθρωσαν οι Aστυνομικές Αρχές...
Παντου ομως και ενας τραγοπαπας ρε πουστη μου...
ρε να σαπίσουν οι βρωμιάριδες μέσα από κάγκελα λέμεεεεεεεεεε .
φιλε εδω εισαι λαθος.γιατι ο αντρας για να εχει στυση παει να πει οτι του αρεσει αυτο που βλεπει.αν λοιπον του προξενει ηδονη ο βιασμος βρεφων φαντασου μεσα του τι σαπια ψυχη εχειηρεμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην τρελλαινοσαστε.....δεν ειναι παιδεραστες,,,,ματακηδες ειναι....
μην τρελλαινοσαστε και αρχιζετε τα αναθεμα.....
αλλο να κανεις την πραξη και αλλο να κανεις ματι εναν αλλο που κανει την πραξη.....
δηλαδη αν υπαρχει κασσετα ενος φονου και πληρωσω για να την δω ειμαι εξισου ενοχος με αυτον που εχει κανει τον φονο;;;;;;
ναι μονο που υπαρχει μια παραμετρος που δε λαμβανεις υποψη.ο βιασμος των παιδιων γινεται ακριβως γιατι υπαρχει αυτη η διεστραμμενη πελατεια.αν δεν υπηρχαν αυτοι οι τυποι να πληρωσουν τοτε τα αλλα ''καλοπαιδα''που πραγματοποιουν τους βιασμους δε θα χαν λογο να το κανουν.αν ειναι δυνατον να διωχθει ποινικα καποιος επειδη πιθανα του αρεσει αυτο που βλεπει.....αλλα δεν το κανει....αποδειξε οτι το κανει και καταδικασε τον....
θα επαναλαβω αυτο που ειπα για τον φονο....
ξερεις ποσοι και ποσα θα εδιναν για να δουν ζωντανα ενα φονο;;;;
αυτο τι σημαινει ;;;οτι πρεπει να δικαστουν σαν φονιαδες;;;;
προσπαθησε να καταλαβεις τι λεω και μαλλον θα συμφωνησεις... ;) ;) ;)
φιλε εδω εισαι λαθος.γιατι ο αντρας για να εχει στυση παει να πει οτι του αρεσει αυτο που βλεπει.αν λοιπον του προξενει ηδονη ο βιασμος βρεφων φαντασου μεσα του τι σαπια ψυχη εχει
ρε συ σεβαστή η γνώμη σου αλλά το θέμα το πας ποιο μακριά εδώ μιλάμε για βρέφη . δλδ εσύ τι άλλο θα σκεφτόσουν ? αυτά τα πράγματα δεν λέγονται έτσι οι άνθρωποι αυτοί έχουν μέσα τους την διαστροφή είναι ανώμαλοι και μιλάμε και για παπά που αυτός ασχέτως ότι υπηρετεί τα θεία ( δήθεν τώρα ) παίζει και αυτός ρόλο όπως και όλοι οι άλλοι .δεν εχω διαθεση να διαφωνησω με καποιον...σεβαστες ολων οι αποψεις ,εγω ειπα τις δικες μου και....
αν εσεις θεωρειτε οτι θελει σκοτωμα καποιος επειδη παρακολουθει ενα εγκλημα τι να πω....
προφανως δεν θα μπορεσω να σας αλλαξω την γνωμη....
αν ειναι δυνατον να διωχθει ποινικα καποιος επειδη πιθανα του αρεσει αυτο που βλεπει.....αλλα δεν το κανει....αποδειξε οτι το κανει και καταδικασε τον....
αν ειναι δυνατον να διωχθει ποινικα καποιος επειδη πιθανα του αρεσει αυτο που βλεπει.....αλλα δεν το κανει....αποδειξε οτι το κανει και καταδικασε τον....