Νέα

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟ-CITY TOUR-ΜΑΣΑΖ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baby-cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Φίλος μου με αδυναμία στα μασατζίδικα της Θεσσαλονίκης μου λέει και μου ξαναλέει ότι τα city-tour είναι πανάκριβα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τα στούντιο επίσης είναι σχετικά ακριβά και στα μασατζίδικα κάνεις το μασάζ σου για 45 λεπτά με 80 ευρώ και στο τέλος ρίχνεις και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:.

Nομίζω ότι ως ένα σημείο έχει δίκιο, δεν έχω πάει σε μασατζίδικο αλλά από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα ότι οι κοπέλες που δουλεύουν σε μασατζίδικα είναι πολύ χειρότερες σε εμφάνιση από τα στουντιοκόριτσα, πόσο μάλλλον από τα city-tour.

Οι έμπειροι παίκτες και στα τρία γήπεδα ας πουν την άποψη τους.

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Αν ψαξεις υπηρεσιες city tour σε στουντιο μπορει και να τις πληρωσεις και πιο ακριβα(αν τις βρειςβεβαια).
στο λεω γιατι το τελευταιο εξαμηνο εκανα την αλλαγη, απο στουντιο σεcitytour

Επισκέπτης
Μασατζίδικα Αθήνα, παίζουν πακέτα κομπλέ με 60€.
Μειονέκτημα να γαμάς στο μασαζοκρέβατο , που είναι στρωμένο με ρολό χαρτί.

Στα στούντιο , γαμάς στα ίδια σεντόνια με όλη τη βάρδια.
Με άλλους 24 δηλ. τουλάχιστον , αν υπολογίσεις ότι η τάνα παίρνει 3 την ώρα,
για ένα 8ωρο.

Και στα ct βέβαια, γαμάς τη γκόμενα στα ίδια σεντόνια με τους προηγούμενους
και πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου.

Η παλιά καλή βίζιτα λοιπόν , ήταν πολύ δυνατή.
Γάμαγες σε καθαρά σεντόνια και είχες καθαρές πετσέτες,
αφού έπαιρνες εσύ το δωμάτιο.

Για ελεύθερους χύστες με διαθέσιμο χρόνο , θα πρότεινα να περιμένουν στην είσοδο γαμιστρώνα μέχρι να δουν μπάνικη βίζιτα να μπαίνει
και να της παρουν το τηλέφωνο.

Αργό, αλλά αξίζει.

Το είχα κάνει παλιότερα , όταν ήμουν ελεύθερος.

Επισκέπτης
Άρα προτείνεις call girl.

Υπό προύποθέσεις.
Ξεκαθαρίζεις από το τηλέφωνο πόσα θα δώσεις αν είναι φόλα για να φύγει.

Αλλά αν μπορείς να ψαρέψεις cg που το βλέπεις να μπαίνει σε γαμιστρώνα , είσαι θεός.
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.

Μόνο έτσι γαμάς όμως μουνάρες με εμφάνιση πορνοστάρ , με ταρίφα 130€ + hotel .

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά αν μπορείς να ψαρέψεις cg που το βλέπεις να μπαίνει σε γαμιστρώνα , είσαι θεός.
ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.

Μόνο έτσι γαμάς όμως μουνάρες με εμφάνιση πορνοστάρ , με ταρίφα 130€ + hotel .
Σαν εκτέλεση το βλέπω λίγο δύσκολο.
Κάθεσαι δηλαδή στο σαλονάκι του γαμιστρώνα και σκανάρεις τα εισερχόμενα.
Αν δεις κάτι εντυπωσιακό να κινείται ασυνόδευτο, ορμάς και δηλώνεις δυνητικός πελάτης. 

Επισκέπτης
Σαν εκτέλεση το βλέπω λίγο δύσκολο.
Κάθεσαι δηλαδή στο σαλονάκι του γαμιστρώνα και σκανάρεις τα εισερχόμενα.
Αν δεις κάτι εντυπωσιακό να κινείται ασυνόδευτο, ορμάς και δηλώνεις δυνητικός πελάτης. 

Όχι απαραίτητα στο σαλονάκι.
Μπορείς να είσαι και εκτός ξενοδοχείου.
Επίσης βοηθάει "γνωριμία" με τους υπαλλήλους της ρεσεψιόν,
αλλά οποιαδήποτε βοήθεια από αυτούς  , κοστίζει.

Επισκέπτης
Σωστότατος ο λάκης σε όλα!
Kι ειδικά αν πας στα τυφλά χωρίς να ξέρεις τι είναι το cg ξεκαθάρισε το από την αρχή, τι παίζει αν δε σου αρέσει. Μη σου στείλουν αντί για μπεκάτσα καρακάξα και σώνει και καλά να την πηδήξεις...
Αλλά όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας το βασικότερο είναι το πόσα θέλουμε να ξοδέψουμε.
Σε μασατζίδικο δεν έχω περάσει, γενικά σε studios πάω είτε call girls (όταν υπήρχαν περισσότερα στην τσέπη).
Πάρε και μάτι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=166183.0]εδώ που ξοδεύεται[/url] o λαός του forum!

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Για Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι τα στούντιο είναι τα πιο vfm και θα εξηγήσω το γιατί...

City tour δεν έχω δοκιμάσει γιατί είναι απογορευτικά για τα χρήματα που διαθέτω!

Στη Θεσσαλονίκη όλα (σχεδόν) τα στούντιο ξεκινάνε από 30 ευρώ και τα περισσότερα
διαθέτουν πλέον με το κατάλληλο αντίτιμο πρόγραμμα ανάλογο με city tour.

Αν φας νίλα από ct κλαις 150-200 ευρώ... Αν φας νίλα από studio μόλις 30...
Στατιστικά στις 5-6 φορές σε στούντιο σίγουρα θα βρεις κάποια με πολύ καλό σερβις
Εκεί και πάλι με λιγότερα χρήματα απο ct παίρνεις φουλ πρόγραμμα και το απολαμβάνεις!

Το κακό είναι ότι αυτά τα "διαμάντια" είναι ελάχιστα στην συμπρωτεύουσα και εισαι
αναγκασμένος να πηγαίνεις στις ίδιες και στις ίδιες. Δεν υπάρχει η ποικιλία που σου
προσφέρουν τα ct.

Όσο για τα σεντόνια, αν δώσεις ένα 2φραγκο στη τσατσά στα αλλάζει σε χρόνο dt..

Τα μασατζίδικα (για σαλόνικα πάντα) αυτά που είναι ελεύθερης πρόσβασης είναι πανάκριβα
κατά τη γνώμη μου και τα χρήματα που δίνεις δεν αξίζουν το σέρβις που προσφέρουν.

Δυστυχώς στη θεσσαλονίκη κάτι φιλότιμα callgirls πραγματικές μουνάρες που προσφέρουν
φουλ πρόγραμμα και υψηλές υπηρεσίες με 80-100 ευρώ ( ίσως και λιγότερα )δεν υπάρχουν.

Το μόνο πρόβλημα με τα στούντιο (πάλι για Θεσσαλονίκη) είναι μην σε πάρει κανα μάτι καθότι
είναι μαζεμένα όλα σε μια περιοχή! Για παντρεμένους κλπ...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Για μένα το πλεονέκτημα με τα μασάζ είναι ότι δεν χρειάζεται ραντεβού και ταυτόχρονα είναι αρκετά πριβέ. Το μείον είναι ο χαμηλός μέσος όρος εμφάνισης στα μασαζοκόριτσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom