Νέα

Συγκριση Σολωνος80 - Δημοκριτου9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bendiwolf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bendiwolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα,

Μετα απο πολυ καιρο που εχω αποσυρθει απο τα Μασαζ ψηνομαι να ξαναρχισω να πηγαινω.

Τα πιο κοντινα μου ειναι τα Δημοκριτου 9 και Σολωνος 80, και θα ηθελα κατι να το κανω λιγο "στεκι" ωστε να μην ταλαιπωρουμαι καθε τοσο.

Φυσικα ψαχνω για πληρες προγραμμα (μπριζολα και ολα τα σχετικα).

Εχω διαβασει τα threads και των 2 ιδρυματων, και εχω ψιλο-απογοητευθει, αλλα λεω να κανω το κασκαντεριλικι και να παω να δω τι παιζει.

Επειδη δεν σκοπευω να πηγαινω πολυ συχνα (μια στο 15μερο) η διαφορα των 10 ευρω δεν μου κανει θεμα, αλλα θελω να περασω ομορφα και στο μασαζ και στα συμπαρομαρτουντα...

Ηθελα μια συγκριτικη γνωμη για οποιους ξερουν να μου πουν: σε ποιο απο τα 2 θα μου ειναι πιο ευκολο να παρω full προγραμμα, και που / με ποια κορασιδα θα περασω καλυτερα;

Φιλικα,

Bendiwolf

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Παιδες καλημερα,

Μετα απο πολυ καιρο που εχω αποσυρθει απο τα Μασαζ ψηνομαι να ξαναρχισω να πηγαινω.

Τα πιο κοντινα μου ειναι τα Δημοκριτου 9 και Σολωνος 80, και θα ηθελα κατι να το κανω λιγο "στεκι" ωστε να μην ταλαιπωρουμαι καθε τοσο.

Εχω διαβασει τα threads και των 2 ιδρυματων, και εχω ψιλο-απογοητευθει, αλλα λεω να κανω το κασκαντεριλικι και να παω να δω τι παιζει.

Επειδη δεν σκοπευω να πηγαινω πολυ συχνα (μια στο 15μερο) η διαφορα των 10 ευρω δεν μου κανει θεμα, αλλα θελω να περασω ομορφα και στο μασαζ και στα συμπαρομαρτουντα...

Ηθελα μια συγκριτικη γνωμη για οποιους ξερουν να μου πουν: σε ποιο απο τα 2 θα μου ειναι πιο ευκολο να παρω full προγραμμα, και που / με ποια κορασιδα θα περασω καλυτερα;

Φιλικα,

Bendiwolf

πήγαινε σόλωνος 80. Δημοκρίτου μπάζα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παιδες καλημερα,

Φιλικα,

Bendiwolf
αφού είσαι κοντά πήγαινε και στα δύο... και εκεί κοντά υπάρχουν και άλλα 2-3 που θα βρείς αυτό που ζητάς άμα σε μάθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom