Έχω βαρεθεί σε κάθε τροχαίο να διαβάζω τις ίδιες μαλακιες. Γιατί δεν προφυλακίστηκε ο δράστης, πόσα λεφτά έδωσε ο μπαμπάς του, κλπ κλπ. Αρνούμαι πλέον να σχολιάσω. Τα έχουμε πει εκατό φορές. Για εξ αμελείας ανθρωποκτονία δεν προβλέπεται ( και σωστα) προφυλάκιση. Μην διαβάσω πάλι την ανοησία αν θα έλεγα το ίδιο αν σκοτωνοταν συγγενής μου. Συνεχίζω τις διακοπές μου. Και ενηλικιωθειτε κάποτε μερικοί.
Tι λε ρε μαλακά, σωστά που δεν προβλέπεται προφυλακιση για την ανθρωποκτονια εξ αμέλειας????!!!
Μόνο στην Ελλάδα για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα, όπως το να σκοτώσεις κάποιον κατά λάθος, δεν προβλέπεται καμία ουσιαστική τιμωρία λόγω της γελοία εφαρμογής του θεσμού της αναστολής...
Σε χώρα του δυτικού κόσμου δεν νοείται να σκοτώσεις κάποιον έστω και κατά λάθος και να μην μένεις ούτε μια μέρα στην φυλακή!!! Τώρα θα μείνεις 1 μήνα φυλακή, 5 μήνες, 1 χρόνο κτλ, αυτό είναι θέμα προς συζήτηση... Αλλά το να μην μένεις ούτε μια μέρα μέσα είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει στο νομικό μας σύστημα...
υγ: και αυτό ισχύει για όλα τα πλημμεληματα, πολλά από τα οποία είναι πολύ σοβαρά αδικήματα, αλλά στην πράξη μπορείς να τα διαπράξεις άνετα χωρίς να φοβάσαι τίποτα..