Συναγωνιστές, σε ένα μήνα ξεκινάω μεταπτυχιακό στη Γερμανία και θα συγκατοικήσω σε σπίτι με τρείς Γερμανίδες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χέζω βρωμάει αφόρητα! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ώστε τα κόπρανα μου να μυρίζουν λιγότερο μπας και καταφέρω και γαμήσω;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγκατοίκηση και καθαριότητα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αντε χεσε αλλου....Συναγωνιστές, σε ένα μήνα ξεκινάω μεταπτυχιακό στη Γερμανία και θα συγκατοικήσω σε σπίτι με τρείς Γερμανίδες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χέζω βρωμάει αφόρητα! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ώστε τα κόπρανα μου να μυρίζουν λιγότερο μπας και καταφέρω και γαμήσω;
ημαρτον ρ4ε πουστη που τα σκεφτοσαστε ολα αυτα
Συναγωνιστές, σε ένα μήνα ξεκινάω μεταπτυχιακό στη Γερμανία και θα συγκατοικήσω σε σπίτι με τρείς Γερμανίδες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χέζω βρωμάει αφόρητα! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ώστε τα κόπρανα μου να μυρίζουν λιγότερο μπας και καταφέρω και γαμήσω;
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Με προβληματισες οποτε σου βρηκα την λυση,απο εδω δεν θα διαφευγει καμια μυρωδια.
Συνημμένα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
η βρωμα απο το χεσιμο δεν ειναι τιποτα,λενε οτι οι γερμανιδες οταν εχουν περιοδο μυριζει σαν σαπια γατα και ακομα χειροτερα,φαντασου να ερχεται και στις 3 ταυτοχρονα περιοδος καθε μηνα και να ειναι το καλαθακι του μπανιου γεματο σερβιετες.....
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
η βρωμα απο το χεσιμο δεν ειναι τιποτα,λενε οτι οι γερμανιδες οταν εχουν περιοδο μυριζει σαν σαπια γατα και ακομα χειροτερα,φαντασου να ερχεται και στις 3 ταυτοχρονα περιοδος καθε μηνα και να ειναι το καλαθακι του μπανιου γεματο σερβιετες.....
ποιος το λεει αυτο ρε μεγαλε?οι καριολες οι ελλεινιδες που μισουν κ φθονουν τις ξενες?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλακια ειναι η συγκατοικηση
ποσο σου βγαινει το μηνα με 4 μεσα?200 ευρω?παρε δωματιο σε οικημα με 350 κκοινοχρηστο μπανιο
σαν να εισαι σε ξενοδοχειο ειναι απλα δεν θα χεζεις εκει αλλα θα βγαινεις διαδρομο
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν ειδικά συστηματα για τους βρωμοχέστες όπως αυτά εδω.
media-center/
media-center/
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.812
- Πόντοι
- 41.129
ποιος το λεει αυτο ρε μεγαλε?οι καριολες οι ελλεινιδες που μισουν κ φθονουν τις ξενες?
εμπαιζω τον συναγωνιστη λογω της αστειοτητας του θεματος δεν ισχυει κατι τετοιο θελω να πιστευω..
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εμπαιζω τον συναγωνιστη λογω της αστειοτητας του θεματος δεν ισχυει κατι τετοιο θελω να πιστευω..
να ξερεις οτι οι ελληνες κ οι ελλεινιδες φημιζονται για την βρωμια τους κ την μπιχλα τους στο εξωτερικο οχι το αντιθετο
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να ξερεις οτι οι ελληνες κ οι ελλεινιδες φημιζονται για την βρωμια τους κ την μπιχλα τους στο εξωτερικο οχι το αντιθετο
ενω οι Γαλλιδες ειναι πεντακάθαρες
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ενω οι Γαλλιδες ειναι πεντακάθαρες
δεν ξερω τι ειναι σου λεω τι φημη εχουμε σαν λαος
filthy greeks λενε οι αγγλιδες στο λονδινο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν αναφερονται σε σωματικη καθαριοτητα μαν αλλα ψυχης.....δεν ξερω τι ειναι σου λεω τι φημη εχουμε σαν λαος
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι τιποτα απόλυτο...
ειχα κατα καιρους ελληνιδες που χαιροσουν να τις γλύφεις...
με ειχανε στεγνωσει απο το πολυ πινέλο
http://[URL unfurl="true"]www.darksides.co.uk/images/smileys/Bigsmileys/Big-licking.gif[/img[/URL]]
:cool:
ειχα κατα καιρους ελληνιδες που χαιροσουν να τις γλύφεις...
με ειχανε στεγνωσει απο το πολυ πινέλο
http://[URL unfurl="true"]www.darksides.co.uk/images/smileys/Bigsmileys/Big-licking.gif[/img[/URL]]
:cool:
Θα χεζεις με ανοιχτη την πορτα και ετσι θα φευγει η μηρωδια απο το μπανιο
gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλά αν μιλήσουνε και οι Αγγλίδες για καθαριότητα που κυκλοφορούν τον χειμώνα με μίνι και τίγκα αξύριστα πόδια τι να πω...δεν ξερω τι ειναι σου λεω τι φημη εχουμε σαν λαος
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Rufus για να μην ρίχνεις πολύ βρωμερό χέσιμο και φρικάρεις τα γκομενέτα, πρέπει να βάλεις φρένο στο στόμα και να σταματήσεις να κατεβάζεις σαν μπουχέσας ότι βρίσκεις μπροστά σου.. Κάνε λίγο δίαιτα!
χεζε μετα της 2 που θα κοιμουνται.... βαζε αφυπνιση....
αν και παλι βρωμαει η τουαλετα το πρωι που θα σηκωθουν..
κανε μια αιτηση να περναει το φορτηγο να σου τα παιρνει.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις