Νέα

Συγκατοίκηση και καθαριότητα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, σε ένα μήνα ξεκινάω μεταπτυχιακό στη Γερμανία και θα συγκατοικήσω σε σπίτι με τρείς Γερμανίδες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χέζω βρωμάει αφόρητα! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ώστε τα κόπρανα μου να μυρίζουν λιγότερο μπας και καταφέρω και γαμήσω;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Συναγωνιστές, σε ένα μήνα ξεκινάω μεταπτυχιακό στη Γερμανία και θα συγκατοικήσω σε σπίτι με τρείς Γερμανίδες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν χέζω βρωμάει αφόρητα! Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση ώστε τα κόπρανα μου να μυρίζουν λιγότερο μπας και καταφέρω και γαμήσω;
αντε χεσε αλλου.... :uglystupid: :uglystupid:
ημαρτον ρ4ε πουστη που τα σκεφτοσαστε ολα αυτα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.334
Πόντοι
5.435
κάτι τέτοιο σου κάνει?  :2funny:

Συνημμένα

• lekanh.jpg
    lekanh.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 42

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
:uglystupid: :headbang: :jerking: :jerking:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1

Με προβληματισες οποτε σου βρηκα την λυση,απο εδω δεν θα διαφευγει καμια μυρωδια. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• t5B.jpg
    t5B.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 18

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
η βρωμα απο το χεσιμο δεν ειναι τιποτα,λενε οτι οι γερμανιδες οταν εχουν περιοδο μυριζει σαν σαπια γατα και ακομα χειροτερα,φαντασου να ερχεται και στις 3 ταυτοχρονα περιοδος καθε μηνα και να ειναι το καλαθακι του μπανιου γεματο σερβιετες.....

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
η βρωμα απο το χεσιμο δεν ειναι τιποτα,λενε οτι οι γερμανιδες οταν εχουν περιοδο μυριζει σαν σαπια γατα και ακομα χειροτερα,φαντασου να ερχεται και στις 3 ταυτοχρονα περιοδος καθε μηνα και να ειναι το καλαθακι του μπανιου γεματο σερβιετες.....

ποιος το λεει αυτο ρε μεγαλε?οι καριολες οι ελλεινιδες που μισουν κ φθονουν τις ξενες?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

μαλακια ειναι η συγκατοικηση

ποσο σου βγαινει το μηνα με 4 μεσα?200 ευρω?παρε δωματιο σε οικημα με 350 κκοινοχρηστο μπανιο
σαν να εισαι σε ξενοδοχειο ειναι απλα δεν θα χεζεις εκει αλλα θα βγαινεις διαδρομο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.812
Πόντοι
41.129
ποιος το λεει αυτο ρε μεγαλε?οι καριολες οι ελλεινιδες που μισουν κ φθονουν τις ξενες?

εμπαιζω τον συναγωνιστη λογω της αστειοτητας του θεματος δεν ισχυει κατι τετοιο θελω να πιστευω..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να χεζεις σε καφετεριες εστιατορια κλπ....ειναι η μονη λυση για σενα μαν

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εμπαιζω τον συναγωνιστη λογω της αστειοτητας του θεματος δεν ισχυει κατι τετοιο θελω να πιστευω..

να ξερεις οτι οι ελληνες κ οι ελλεινιδες φημιζονται για την βρωμια τους κ την μπιχλα τους στο εξωτερικο οχι το αντιθετο

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι τιποτα απόλυτο...

ειχα κατα καιρους ελληνιδες που χαιροσουν να τις γλύφεις...

με ειχανε στεγνωσει απο το πολυ πινέλο  

http://[URL unfurl="true"]www.darksides.co.uk/images/smileys/Bigsmileys/Big-licking.gif[/img[/URL]]

:cool:

jozef

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

Θα χεζεις με ανοιχτη την πορτα και ετσι θα φευγει η μηρωδια απο το μπανιο

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
δεν ξερω τι ειναι σου λεω τι φημη εχουμε σαν λαος

filthy greeks λενε οι αγγλιδες στο λονδινο
Καλά αν μιλήσουνε και οι Αγγλίδες για καθαριότητα που κυκλοφορούν τον χειμώνα με μίνι και τίγκα αξύριστα πόδια τι να πω...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Rufus για να μην ρίχνεις πολύ βρωμερό χέσιμο και φρικάρεις τα γκομενέτα, πρέπει να βάλεις φρένο στο στόμα και να σταματήσεις να κατεβάζεις σαν μπουχέσας ότι βρίσκεις μπροστά σου.. Κάνε λίγο δίαιτα!

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

χεζε μετα της 2 που θα κοιμουνται.... βαζε αφυπνιση....
αν και παλι βρωμαει η τουαλετα το πρωι που θα σηκωθουν..
κανε μια αιτηση να περναει το φορτηγο να σου τα παιρνει.....

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom