gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ναι ήταν και η Πάολα στο Μεσ.289 προγράμματα 1/2 ώρας 60, ώρα 80 , ββ 100 και nuru 120οχινδεν υπάρχει άλλη θα κάνω λάθος εγώ τότε...ή Πάολα ήτανε? Από προγράμματα τι λένε?
..ναι ήταν και η Πάολα στο Μεσ.289 προγράμματα 1/2 ώρας 60, ώρα 80 , ββ 100 και nuru 120οχινδεν υπάρχει άλλη θα κάνω λάθος εγώ τότε...ή Πάολα ήτανε? Από προγράμματα τι λένε?
η Εβελίνα κατεβαίνει και συγγρού καμιά φορά…
====
Πολυ σωστά- Και μάλιστα συμβαίνει και στην μέση της βαρδιας/ η Λιζα το έχει πει και σε άλλους- Οτι δηλαδή πχ > η Εβελίνα ειναι επάνω και θα κατεβει .. μετα τη 1 μμ , να κανει κατι δουλειές- και μπορεί και να δουλέψει - και μετά μάλλον θα ξαναανεβει στο 289 και κατι τέτοια.. - (Ειναι και οι εκει σταθμοι του μετρο που εξυπηρετουν αυτες τις .. intermassagerious :o μετακινήσεις )
η ερρικα παιζει ναι απ οσο θυμαμαι...καινουργια δεν νομιζω αλλα το αδελφο ιδρυμα στην μεσογειων εχει φερει καποιες που δεν ηξερα αν και ειχα να παω καιρο...ολων των ηλικιων...καλησπέρα , επειδη έχω αρκετό καιρό να περάσω από το μαγαζί μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει :
1. H Ερρικα υπάρχει ακόμα ?
2. Έχει φέρει κάποια καινούρια αξιόλογη ύπαρξη ?
ναι Αλεξάνδρα, Ελένη, Άννα.....η ερρικα παιζει ναι απ οσο θυμαμαι...καινουργια δεν νομιζω αλλα το αδελφο ιδρυμα στην μεσογειων εχει φερει καποιες που δεν ηξερα αν και ειχα να παω καιρο...ολων των ηλικιων...
δεν είμαι σίγουρος αλλά αν λάβεις υπόψη ότι Μελίνα Πάολα κά ανεβοκατεβαίνουν (βοηθά και το μετρό) το θεωρώ πολύ πιθανόέρχονται και στη Συγγρού αυτές ?
δεν είμαι σίγουρος αλλά αν λάβεις υπόψη ότι Μελίνα Πάολα κά ανεβοκατεβαίνουν (βοηθά και το μετρό) το θεωρώ πολύ πιθανό
ναι οι τιμές παραμένουν ως είχαν. σε πρόσφατη επίσκεψη η Πάολα (παλιά Σολωμού, Ζαννόσπιτο, Μεσογείων,κ.λ.π.) με ικανοποίησε πλήρως με τις υπηρεσίες της (υπόψιν ότι έχει πα΄ρει μερικά κιλάκια)
Πέρασα κ εγώ χτες και η Ελένη ήταν εκει. Πώς και δεν τη βρήκες?Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Πέρασμα χθες από το μαγαζί. Παρούσες Έρρικα, Νικόλ και Εβελίνα. Πήγαινα για την Ελένη, οπότε έφυγα άπρακτος!
Καλά να περνάμε...
Επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι παρούσες Έρρικα στην υποδοχή Ντιάνα,Νικόλ και άλλο ενα μιλφ ξανθό δεν θυμάμαι το όνομα περασμα με Έρρικα σε body to body στα 100 ευρώ που δεν έχει καμια διάφορα απο το nuru που είναι στα 120 εκτός απο το στρώμα δεκτική στα δάκτυλα μπρος πίσω με πεθανε στο γλυφοκολι γύρισμα μπροστά ισπανική και χυσιμό στα βυζια που δεν είναι μεγαλα αλλά.είναι φυσικά και ζουμερα μπάνιο μαζι.Αν είχε και το πρόγραμμα των 80 με δυο εκτιμήσεις σαν το 40-42 θα είχε περισσότερη δουλεια πιστεύω γιατί εκείνη την ωρα ηταν άδειο το μαγαζί
. . . . Αν είχε και το πρόγραμμα των 80 με δυο εκτιμήσεις σαν το 40-42 θα είχε περισσότερη δουλεια πιστεύω γιατί εκείνη την ωρα ηταν άδειο το μαγαζί
toΠέρασα κ εγώ χτες και η Ελένη ήταν εκει. Πώς και δεν τη βρήκες?