spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οχι μαν.πολλα λες.τα κάποια κιλά πρέπει να είναι πάνω από 15... δεν δικαιολογείται να μην την γνώρισα...
θα ξαναπάω...
οχι μαν.πολλα λες.τα κάποια κιλά πρέπει να είναι πάνω από 15... δεν δικαιολογείται να μην την γνώρισα...
θα ξαναπάω...
σημερα ειναι ανοιχτο?Πηγα εχθες για την Ερρικα αλλα απουσιαζε..γυριζει τη Δευτερα μου ειπαν απο διακοπες μαλλον..Πηρα την Ελενη, μια κοντουλα με μακρια καστανα μαλλια με ωραιο σωματακι, κωλαρακι και μπουτακια.Μια χαρα και μασαζ και στο προγραμμα..Τελικα εφυγα ευχαριστημενος.
παραμένουν οι ίδιεςΥπάρχει ανανέωση στις τιμές ή παραμένουν ψηλές ακόμη σε σχέση με τον μέσο όρο
...πάντως Εβελίνα ,Πάολα είναι στο Μεσ.289..2-3 αδιαφορες.. και η Ερρικα εκει... ;)
Ή Εβελίνα ήταν χτες στην Συγγρού μαζί με ερρικα...πάντως Εβελίνα ,Πάολα είναι στο Μεσ.289
...για την ερρικα οκ... αλλά για την εβελίνα μάλλον κάνεις λάθος γιατί πέρασα μαζί της χθες στο μεσ.289.. υπάρχει και άλλη;;Ή Εβελίνα ήταν χτες στην Συγγρού μαζί με ερρικα
οχινδεν υπάρχει άλλη θα κάνω λάθος εγώ τότε...ή Πάολα ήτανε? Από προγράμματα τι λένε?...για την ερρικα οκ... αλλά για την εβελίνα μάλλον κάνεις λάθος γιατί πέρασα μαζί της χθες στο μεσ.289.. υπάρχει και άλλη;;
ακουω!...το γυαλια τι ειναι?...η Εβελίνα κατεβαίνει και συγγρού καμιά φορά...
επίσης η Λίζα μου επιβεβαίωσε οτι η Μαρλεν είναι δύο
η παλία που θήτευσε και στο 40-42 σταμάτησε γιατί βρήκε αμόρε...
η άλλη είναι με τα ακόμα παραπάνω κιλά είναι ενεργή...
ακούς γκούρου? γυαλιάααααα !!!!
γιατί είχες πεί ότι είναι η ίδια... όταν είχα πεί ότι δεν είναι...ακουω!...το γυαλια τι ειναι?...
οκ... ,καλα ειναι?..γιατί είχες πεί ότι είναι η ίδια... όταν είχα πεί ότι δεν είναι...
γιατί είχες πεί ότι είναι η ίδια... όταν είχα πεί ότι δεν είναι...