Νέα

Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 700
  • Εμφανίσεις 245K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Μασαζόφιλε συναγωνιστή, δοκίμασες διπλό? Εκρηκτικές καταστάσεις? Χαμός? Πώς σού φάνηκε?
όχι ακόμα φίλε μου, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να αποτελεί βασική Κυριακάτικη επιλογή...!!Η Ελενάρα πάντα με ρώταγε για διπλό στο Σ108 αλλά δεν το επιχείρησα ποτέ βλακωδώς, στα 60 € Χ 2 τότε, τώρα θα το επιχειρήσω στα 70 Χ 2 αφού είχαμε ανατίμηση!!θα γράψω εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τετριμμένο και χωρίς κανείς να εξαιρείται: η κλεψύδρα μου αδειάζει. Σκέφτηκα λοιπόν να χαιρετήσω νέους για μένα χώρους. Απογευματινό πέρασμα από το ΙΟ259 προέκυψε τοιουτοτρόπως.

Ζεστό δωμάτιο, πολύ καλά εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ–υπερπλήρως θα έλεγα. Κερνάνε και ποτό.

Μασάζ με την εξωτική Βανέσα. Γνωστή στο χώρο. Πολύ καλές υπηρεσίες και πρόγραμμα. Άμα η μασέζ ξέρει και θέλει να εφαρμόσει αυτά που ξέρει (=άμα το έχει),  η εμπειρία είναι 100% επιτυχημένη. Έτσι και έγινε. Μεγάλη έμφαση σε αυχένα και πλάτη, αλλά και στις πατούσες. Έβαλε δύναμη. Αφιέρωσε χρόνο. Βρήκε τα αδύναμα σημεία. Την παρακάλεσα να αφιερωθεί όσο περισσότερο μπορεί στις προβληματικές μου περιοχές. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι από το μασάζ που μού έκανε έβγαλε διάφορα συμπεράσματα. Μού λέει «αφού δεν καπνίζεις, τότε είσαι πολύ στενοχωρημένος». Το βρήκε!, χωρίς να ξέρει τίποτα για τους τελευταίους μου μήνες!

Κοντολογίς, έκανα την καλύτερη αξιοποίηση χρόνου. Μεταμορφώθηκα κινούμενος σε ανώτερα επίπεδα. Από τα ψυχο-τάρταρα και το ναδίρ εκτοξεύτηκα στο ζενίθ. Μετά από αυτή την εμπειρία, συν ένα πολύωρο ύπνο, τα βάζω και με τους δράκους μου έστω και μονάχα για μια μέρα.

Δεν δοκίμασα 4 χέρια στο ΙΟ259, αν και φαίνεται από τα λεγόμενα σας κύριοι ότι αξίζει και μάλιστα και με τα παραπάνω. Και άλλωστε το είχα επιβεβαιώσει πριν λίγα χρόνια. Θα το ραπορτάρω άμα το κάνω. Αυτή τη φορά παρέμεινα σε συνηθισμένη μασαζοεμπειρία. Περισσότερα στην κριτική.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Για να μην παρεξηγηθώ, εδώ και καιρό η ψυχολογία μου είναι πεσμένη για λόγους άσχετους με το σπορ

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Κ
Για να μην παρεξηγηθώ, εδώ και καιρό η ψυχολογία μου είναι πεσμένη για λόγους άσχετους με το σπορ
Συμβουλη ψυχολογου:Κανε και ενα διπλο με τα κοριτσια και θα σου περασουν ολα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ΚΣυμβουλη ψυχολογου:Κανε και ενα διπλο με τα κοριτσια και θα σου περασουν ολα.

Σαν να έχεις δίκιο. Η καλύτερη θεραπεία για τα ψυχολογικά μου. Συμφωνώ απολύτως ότι θα μού περάσουν τελείως.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Με τέτοιες διαγνώσεις, προβλεπω ουρές στους ψυχολόγους!!Η διάγνωση θα συνοδεύεται και με αναρρωτική άδεια;;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.218
Πόντοι
20.686
Με τέτοιες διαγνώσεις, προβλεπω ουρές στους ψυχολόγους!!Η διάγνωση θα συνοδεύεται και με αναρρωτική άδεια;;
Την αναρρωτικη αδεια θα τη χρειασθει καποιος μετα το διπλο για να συνελθει....

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Προαισθανομαι ότι σύντομα θα έχω μια ξαφνική αδιαθεσία που θα συνοδευτεί με πολυήμερη αναρρωτική....

jonny the fox

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
Συναγωνιστές εγώ δοκίμασα και χρειάζομαι ψυχολόγο έχουμε κανέναν καλό υπ όψιν????

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
τα κοριτσια διαθετουν πλεον και φουσκωτο στρωμα στο οποιο κανουν body to body
με πληροφορησαν πως το προγραμμα αυτο ειναι μιας ωρας με τιμη 100ε
τωρα εμενα αρχισανε να μου μπαινουν ιδεες για διπλο b2b και με τις δυο.... :headbaning2:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Συναγωνιστές εγώ δοκίμασα και χρειάζομαι ψυχολόγο έχουμε κανέναν καλό υπ όψιν????

Η ιδεα σου θα ητο υπερλαμπρη αν υπηρχαν ψυχολογες που μετα τη ψυχαναλυση το καναν και στο ανακλιντρο..
Επισης θα υπηρχαν και κριτικες και θρεντ "ψυχολογινες που τις γαμας"
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Η ιδεα σου θα ητο υπερλαμπρη αν υπηρχαν ψυχολογες που μετα τη ψυχαναλυση το καναν και στο ανακλιντρο..

:2funny: :2funny: :2funny:

jonny the fox

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0

Σωστόςςςς μια καλή ιδέα ...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
τα κοριτσια διαθετουν πλεον και φουσκωτο στρωμα στο οποιο κανουν body to body
με πληροφορησαν πως το προγραμμα αυτο ειναι μιας ωρας με τιμη 100ε
τωρα εμενα αρχισανε να μου μπαινουν ιδεες για διπλο b2b και με τις δυο.... :headbaning2:

Εξαιρετική εξέλιξη το φουσκωτό στρώμα.

Ελκυστικότατη ιδέα το b2b.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.102
Πόντοι
4.130
Ξεκινησα σημερα να παω.....εκανα σερβις το αυτοκινητο, πηρα ξηρα τροφη για δυο μερες και ξεκινησα! Και δεν εφτασα ποτε με την κινηση στο Σιτυ! Καποια στιγμη ειπα αρκετα και εκανα επι τοπου στροφη. Γι αυτο οσοι το προγραμματιζετε να εχετε αφθονο χρονο αν δεν μενετε κοντα! Μακαρι οι κυριες να ερθουν πιο κοντα, εγω......

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Ξεκινησα σημερα να παω.....εκανα σερβις το αυτοκινητο, πηρα ξηρα τροφη για δυο μερες και ξεκινησα! Και δεν εφτασα ποτε με την κινηση στο Σιτυ! Καποια στιγμη ειπα αρκετα και εκανα επι τοπου στροφη. Γι αυτο οσοι το προγραμματιζετε να εχετε αφθονο χρονο αν δεν μενετε κοντα! Μακαρι οι κυριες να ερθουν πιο κοντα, εγω......
επομένως το μετρό ως μεταφορικό μέσο αποτελεί μονόδρομο. Έχω την εντύπωση πως  έχουν γράψει πως είναι πολυ κοντά στην στάση

jonny the fox

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
0
επομένως το μετρό ως μεταφορικό μέσο αποτελεί μονόδρομο. Έχω την εντύπωση πως  έχουν γράψει πως είναι πολυ κοντά στην στάση

Ναι έχεις δίκιο είναι μόλις 150 μέτρα από τον σταθμό και δεν έχεις πρόβλημα για πάρκιν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom