Τετριμμένο και χωρίς κανείς να εξαιρείται: η κλεψύδρα μου αδειάζει. Σκέφτηκα λοιπόν να χαιρετήσω νέους για μένα χώρους. Απογευματινό πέρασμα από το ΙΟ259 προέκυψε τοιουτοτρόπως.
Ζεστό δωμάτιο, πολύ καλά εξοπλισμένο με όλα τα κομφόρ–υπερπλήρως θα έλεγα. Κερνάνε και ποτό.
Μασάζ με την εξωτική Βανέσα. Γνωστή στο χώρο. Πολύ καλές υπηρεσίες και πρόγραμμα. Άμα η μασέζ ξέρει και θέλει να εφαρμόσει αυτά που ξέρει (=άμα το έχει), η εμπειρία είναι 100% επιτυχημένη. Έτσι και έγινε. Μεγάλη έμφαση σε αυχένα και πλάτη, αλλά και στις πατούσες. Έβαλε δύναμη. Αφιέρωσε χρόνο. Βρήκε τα αδύναμα σημεία. Την παρακάλεσα να αφιερωθεί όσο περισσότερο μπορεί στις προβληματικές μου περιοχές. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι από το μασάζ που μού έκανε έβγαλε διάφορα συμπεράσματα. Μού λέει «αφού δεν καπνίζεις, τότε είσαι πολύ στενοχωρημένος». Το βρήκε!, χωρίς να ξέρει τίποτα για τους τελευταίους μου μήνες!
Κοντολογίς, έκανα την καλύτερη αξιοποίηση χρόνου. Μεταμορφώθηκα κινούμενος σε ανώτερα επίπεδα. Από τα ψυχο-τάρταρα και το ναδίρ εκτοξεύτηκα στο ζενίθ. Μετά από αυτή την εμπειρία, συν ένα πολύωρο ύπνο, τα βάζω και με τους δράκους μου έστω και μονάχα για μια μέρα.
Δεν δοκίμασα 4 χέρια στο ΙΟ259, αν και φαίνεται από τα λεγόμενα σας κύριοι ότι αξίζει και μάλιστα και με τα παραπάνω. Και άλλωστε το είχα επιβεβαιώσει πριν λίγα χρόνια. Θα το ραπορτάρω άμα το κάνω. Αυτή τη φορά παρέμεινα σε συνηθισμένη μασαζοεμπειρία. Περισσότερα στην κριτική.