You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 700
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Καλημέρα κύριοι. Γνωρίζουμε αν ισχύει ακόμα το σταθερό τηλ? Έχει αλλάξει κάτι? Επιχείρησα πολλές φορές καλώντας αλλά δεν το σήκωσε κάποιος.
λειτουργει το μαγαζι και στο τηλ απανταει η Ελενη η οποια ειναι εκει καθημερινα
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Χθεσινό πέρασμα από το μαγαζί. Συνεδρεια με την Ελένη. Super όπως πάντα. Μου είπε ότι δουλεύει στο μαγαζί Δευτέρα με Παρασκευή 11με 8 το βράδυ και Κυριακή 11 με 6.Σαββατο κλειστά.
Όντως, και εγώ επιβεβαίωσα τηλεφωνικά ότι η Ελένη δουλεύει. Το καλό είναι ότι την πετυχαίνει κανείς και Κυριακές, εξαιρετικά ενδιαφέρον από πολλές απόψεις (και ειδικά την μικρότερη οδική κυκλοφορία).
jonny the fox
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Χτες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία έκλεισα ραντεβού και έκανα μια πανέμορφη συνεύρεση με την Ελένη έχω ανεβάσει και κριτική
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.760
- Πόντοι
- 19.795
Πιο μακρια δεν μπορουσε να παει.Καλο ειναι επειδη δουλευει η Ελενη μονη της,να παιρνει κανεις τηλεφωνο πριν παει.Και ισχυει απο οτι μου ειχε πει οχι μονο το σταθερο,αλλα και το κινητο που υπαρχει στο σαιτ του μαγαζιου.
Αν χρησιμοποιείς μετρό είναι εύκολο.Πιο μακρια δεν μπορουσε να παει.
jonny the fox
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ με το μετρό είναι πολύ κοντά και δεν έχεις πρόβλημα ούτε με την κίνηση αλλά ούτε και με το πάρκιν.....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
Συμφωνώ με το μετρό είναι πολύ κοντά και δεν έχεις πρόβλημα ούτε με την κίνηση αλλά ούτε και με το πάρκιν.....
ετσι ακριβως
Μόνη της η Ελένη έμεινε τελικά?
Ξερουμε ου πήγε η βανεσσα?
Μόνη της η Ελένη έμεινε τελικά?
Ξερουμε ου πήγε η βανεσσα?
Την ίδια απορία είχα κι εγώ.
νομιζω πηγε φρατζη 7
Σ' ευχαριστώ.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Ναι
Ισως ειναι ο καλυτερος τροπος να πας
Απο την αλλη
Υποθετω οι ντοπιοι οπως παντου ξερουν τα γυρω στενα... Πως να πανε και που να παρκαρουν
Δίπλα στο μασάζ έχει ΑΒ Βασιλόπουλος. Πηγαίνεις στο πάρκινγκ του Βασιλόπουλος αφήνεις το αυτοκίνητο, πας στο μασάζ, αν αναλώνεται γυρίζεις στον Βασιλόπουλος παίρνεις κάτι για το σπίτι, παίρνεις το αυτοκίνητο και φεύγεις κύριος.