malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 598
- Πόντοι
- 81
αρα φωτος δεν υπαρχουν πουθενα ε?Μπορείς να πάρεις τηλ στο κατάστημα να μιλήσεις με την υπεύθυνη (Λίζα)
αρα φωτος δεν υπαρχουν πουθενα ε?Μπορείς να πάρεις τηλ στο κατάστημα να μιλήσεις με την υπεύθυνη (Λίζα)
Βγήκαν τα κορίτσια καλοντυμένες ΜΕ ΦΟΡΕΜΑΤΑ και βαμμένες όλες μια ωραιότερη από την άλλη όλες πάνω κάτω ίδιες ηλικίες. ΔΕΝ πέτυχα αυτές που δηλώνουν Ελληνίδες αλλά υπάρχουν γύρω στις 12 συνολικά κυρίες.
Μου άρεσε και το άρωμα τους la vie est belle νομίζω.
τελικα ισχυει αυτο που εγραψε ο συναδερφος παραπανω? δηλαδη χριστουγεννιατικη προσφορα στα 50 ευρω?Αν περιμένεις από τις φωτό να βγάλεις άκρη σφύρα μου κλέφτικα.
Το προτιμώ για απλό πρόγραμμα μια εκτόνωση για να φεύγουν τα χοντρά.
Να πας μεσημεράκι να δεις τι έχει το κατάστημα και οποία σου γυαλίσει σκιστηνα.
Το κατάστημα είναι για μιλφακηδες και πάντα ήταν δηλαδή όσα χρόνια το ξέρω.
Γράφει όμως ότι δεν διαλέγεις εσύ την γκόμενα.τελικα ισχυει αυτο που εγραψε ο συναδερφος παραπανω? δηλαδη χριστουγεννιατικη προσφορα στα 50 ευρω?
μα απ οσο γνωριζω οι εκει εργαζομενες ειναι ολες καλες -δεν εχει μπαζα αρα οποια και να στειλουν καλη θα ειναιΓράφει όμως ότι δεν διαλέγεις εσύ την γκόμενα.
Εκείνοι αποφασίζουν ποια θα σουρθει ..
Αμφιβάλω είδα κάνα δυο και έκανα το σταυρο μουμα απ οσο γνωριζω οι εκει εργαζομενες ειναι ολες καλες -δεν εχει μπαζα αρα οποια και να στειλουν καλη θα ειναι
Φίλος τι λέει μέσα απο εργαζόμενες αξίζει να το επισκεπτο γιατί με βολεύει η τοποθεσίαΑμφιβάλω είδα κάνα δυο και έκανα το σταυρο μου
Λάθος, γιατί αξίζουν όσες γνωρίζω... (χωρίς να θέλω να γίνω pro-motor-ass)...Αμφιβάλω είδα κάνα δυο και έκανα το σταυρο μου
Πιο σωστά δεν γίνεται..Αυτο που συζητάτε είναι ότι θα παρεις ότι δεν κινείται για να γλυτώσεις 10 ευρώ ...σωστα?
δε σε καταλαβαινω ειλικριναΑυτο που συζητάτε είναι ότι θα παρεις ότι δεν κινείται για να γλυτώσεις 10 ευρώ ...σωστα?
Με ποιές ρε μόρτη ;Αμφιβάλω είδα κάνα δυο και έκανα το σταυρο μου
Έχει και εύκολο πάρκινγκ , από την απέναντι μεριά της ιεράς οδού , δίπλα στο μπαρουτάδικο .Φίλος τι λέει μέσα απο εργαζόμενες αξίζει να το επισκεπτο γιατί με βολεύει η τοποθεσία
Οκ. ΦίλοςΜε ποιές ρε μόρτη ;
Εκτός κι αν είσαι πιτσιρικάς και τρόμαξες λόγω ηλικιών .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει και εύκολο πάρκινγκ , από την απέναντι μεριά της ιεράς οδού , δίπλα στο μπαρουτάδικο .
Για μένα μεγάλο αβαντάζ.
Για μένα που δεν ειμαι τόσο μορφωμένος....τι είναι το μπαρουταδικο?Με ποιές ρε μόρτη ;
Εκτός κι αν είσαι πιτσιρικάς και τρόμαξες λόγω ηλικιών .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει και εύκολο πάρκινγκ , από την απέναντι μεριά της ιεράς οδού , δίπλα στο μπαρουτάδικο .
Για μένα μεγάλο αβαντάζ.
Το πάρκο απέναντι από το κατάστημα ... ολόκληρο τετράγωνο ....Για μένα που δεν ειμαι τόσο μορφωμένος....τι είναι το μπαρουταδικο?
Αν ψάξεις λίγο πίσω στο θρεντ θα βρεις τις ώρες. 11 πρωί με 9 το βράδυ καθημερινές και .έχει 6-7 το απόγευμα τα σαββατοκύριακαΚαλησπέρα. Ξέρουμε τι ώρες είναι ανοιχτό το μαγαζί;
Ευχαριστώ. Αυτό θυμόμουν κι εγώ απλά ήθελα να επιβεβαιωσωΑν ψάξεις λίγο πίσω στο θρεντ θα βρεις τις ώρες. 11 πρωί με 9 το βράδυ καθημερινές και .έχει 6-7 το απόγευμα τα σαββατοκύριακα