Νέα

Survivor Ελλαδα 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dodinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποια ομαδα ειστε?

• Ασπρη (Σεντα) ♡

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Μαυρη (Δαλακα) :vomit:

Ψήφοι: 7 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Επισκέπτης
Τον παιζω ηδη. :S :S :S

Η 2η απο δεξια φοβερο μουνι.

Εμπαινα βεβαια και στην 1η απο αριστερα ενω εριχνα και 2-3 χερια στην 1η απο δεξια και στην 2η απο αριστερα, ενω την 3η απο δεξια θα την πηγαινα πιπα κωλο.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Στη γκομενα του Νικ εμπαινες τυπε μου; :S :S :S

URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.771
Πόντοι
5.006
:coffee:

Καλημέρα...Καλημέρα......Εδω Το Turkish Team !!!

Νομιζω Οτι Φετο Θα Το "Παιζουμε" Με Τις Τουρκαλες    :erection: :wanker:  :coolcondom:

Γιατι Αν Περιμεναμε Να Το Παιξουμε Με Τις Ελλεινιδες "Αντρες" Που Εβαλε Μεσα Ο Τουρκος...  :dunno:  
:piss: :piss: :piss:  Αφηστε Το Καλυτερα !!!  

Παντως Μπραβο Στους Τουρκους...Βαλανε Μεσα Και Τον Ηρακλη "Τσεπης" !!!  :grin: :grin: :grin:

ξεροχυνω ξερα με τα δυο ακριανα μουνετα, στα αριστερα του νανου γκιμλι από τον αρχοντα των δαχτυλιδιών....οποιος εχει πληροφοριες για τις εν λογω κορασιδες, να τις δωσει τωρα, αλλιως ας σωπασει για παντα…

προσοχή!!!!στα αριστερα του νανου, δηλαδή δεξια όπως βλέπουμε την εικονα!!!!δηλαδή ετσι όπως κοιτας την οθονη τα 2 μουνετα τερμα αριστερα...στην κατω σειρα..όχι στην πανω...και όχι από τα δεξια του νανου..στα αριστερα του νανου...στα δεξια της εικονας…στην κατω σειρα..
:hi:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ξεροχυνω ξερα με τα δυο ακριανα μουνετα, στα αριστερα του νανου γκιμλι από τον αρχοντα των δαχτυλιδιών....οποιος εχει πληροφοριες για τις εν λογω κορασιδες, να τις δωσει τωρα, αλλιως ας σωπασει για παντα…

προσοχή!!!!στα αριστερα του νανου, δηλαδή δεξια όπως βλέπουμε την εικονα!!!!δηλαδή ετσι όπως κοιτας την οθονη τα 2 μουνετα τερμα αριστερα...στην κατω σειρα..όχι στην πανω...και όχι από τα δεξια του νανου..στα αριστερα του νανου...στα δεξια της εικονας…στην κατω σειρα..
τυπε για να καταλαβουμε ολοι,εννοεις στα αριστερα του φροντο?αριστερα οπως μπαινουμε ή οπως βγαινουμε :think: :S :S :S

:coffee:

Καλημέρα...Καλημέρα......Εδω Το Turkish Team !!!

Νομιζω Οτι Φετο Θα Το "Παιζουμε" Με Τις Τουρκαλες    :erection: :wanker:  :coolcondom:

Γιατι Αν Περιμεναμε Να Το Παιξουμε Με Τις Ελλεινιδες "Αντρες" Που Εβαλε Μεσα Ο Τουρκος...  :dunno:  
:piss: :piss: :piss:  Αφηστε Το Καλυτερα !!!  

Παντως Μπραβο Στους Τουρκους...Βαλανε Μεσα Και Τον Ηρακλη "Τσεπης" !!!  :grin: :grin: :grin:
νιμου ποιος πιστευεις οτι κανει καστινγκ για το ελληνικο τιμ :think: :S :S :S
Νεα ψηφοφορια με σκοπο την προαγωγη της φιλιας κ της συνεργασιας των δυο λαων...... :S :S :S
νιμου το ζευγος ειναι παλι φαβορι :think: :S :S :S

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66

Το καταλαβαμε τυπε οτι λες για τις δυο ξανθουλες.....για μαλακες μας περασες.....? :S :S :S

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Κλωνε μου τον Τουρκο νανο γουσταρει ο Τακης...τον εκανε σαν τα μουτρα του ο Πορδολαγνος.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: αν ηταν μαυρος ο νανος παντως, το παιχνιδι θα εκτοξευοταν  :S :S :S......παρεπιπτοντως ο νανος ειναι στην φωτο πισω δεξια κατω απο το ξανθο κ διπλα στον κρεμανταλα....? οπως κοιταμε απ αυτους λεω...... :S :S :S :S

viperxrist

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τούμπανο οι Ελληνίδες αλλά και οι τουρκάλες

Επισκέπτης
Σημερα ξεκιναει το παιγνιο και ο νηματοθετης στη καραπουτσακλαρα του...γιαυτο τον αποκληρωσα μαζι με τον αλλον τον κλωνο μου τον CelebC που μου βγηκε γλωσσου. :S :S :S

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.121
Πόντοι
5.006
Σημερα ξεκιναει το παιγνιο και ο νηματοθετης στη καραπουτσακλαρα του...γιαυτο τον αποκληρωσα μαζι με τον αλλον τον κλωνο μου τον CelebC που μου βγηκε γλωσσου. :S :S :S
όλους ξουτ ξηλωμα . :takethis:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Εγώ τι σου έκανα κ με πήρε η μπάλα μαζί τους τύπε..  :think: :S :S :S

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Αναφορα παρακαλω αν εχετε την ευγενη καλοσυνη..... :S :S :S

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Αιτουμαι την επαναφορα μου καθως κ του συντεκνου-συνκλωνου στο κλαμπ των καριοληδων...... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Αιτουμαι την επαναφορα μου καθως κ του συντεκνου-συνκλωνου στο κλαμπ των καριοληδων...... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Το αιτημα σας θα συζητηθει στο επομενο συνεδριο των σκληρων καριοληδων...θα ερμηνευσουν επαναστατικα ασματα οι Τερρυ Χρυσος και Δημητρης Πλατινενιος. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom