Νέα

Survivor Ελλαδα 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dodinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποια ομαδα ειστε?

• Ασπρη (Σεντα) ♡

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Μαυρη (Δαλακα) :vomit:

Ψήφοι: 7 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Tυπε αν παιξουνε καλα μουνετα και δεν εχει Δαλακες που θα φορανε το σορτσακι ανεβασμενο μεχρι τα βυζια θα το δω. :S :S :S  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
τυπε δεν μπορει θα φροντισουν να βαλουν θηλυκες παρουσιες και φετος :headbang: :S :S :S οπως δαλακοdyke :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Celebc αντισπυροπουλικε, σε λίγο θα δω πάουερ και ταυτόχρονα Θρύλο με Μπασκόνια live streaming  :erection:
πως θα τα καταφερεις ρε νιμου?μην τα μπερδεψεις προσεχε..εγω μια φορα πηγα να δω θριλερ και τα μουτρα μου στον καθρεπτη και δεν ηξερα πιο με τρομαξε περισσοτερο :dunno: :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τύπε εγώ αποφεύγω τον καθρέπτη αρχίζω και χάνω μαλλιά, δόντια κτλ.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Τύπε εγώ αποφεύγω τον καθρέπτη αρχίζω και χάνω μαλλιά, δόντια κτλ.
τυπε αυτα ειναι στην νηπιακη ηλικια..θα ωριμασεις και θα βγαλεις κανονικα μαλλια και δοντια :S :S :S :happy:
ποταποι και ρεμπεσκεδες...δεν μου εχει μεινει πτυελο
κοψε τα κοπλιμεντα δεν μας ριχνεις :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
όταν βλέπω να γράφετε τόσα άτομα σε αυτό το θρεντ... ενώ δεν ξέρουμε καν πότε θα ξεκινήσει το επόμενο survivor
μου θυμίζεται την εύη από το next top model που μιλούσε στον καθρέφτη :S

Επισκέπτης
Tυπε αν παιξουνε καλα μουνετα και δεν εχει Δαλακες που θα φορανε το σορτσακι ανεβασμενο μεχρι τα βυζια θα το δω. :S :S :S  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Τυπε ελα Μαστερ Σερφ η τελικη δηλητηριαση...εχω απο μεσα πληροφοριες οτι θα παιζει συνεχεια κωλοτρυπηδι Κουτσοπουλου. :S :S :S

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
με το παρον κατοχυρωνω τα πνευματικα δικαιώματα του 3ου κυκλου του πετυχημενου παιχνιδιού σχεσεων, καθως και τα πνευματικα δικαιώματα επι των βυζιων της Σπυροπούλου

Χορηγός δημοσίευσης raopau !!!

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
υπαρχει νημα τυπε :S :S :S

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Προκαλώωωωωωω!!!!!

.....τον administrator να αλλάξει το τίτλο του θέματος σε SURVIVOR 2020!

(πρέπει γίνει χρήση της χορηγίας του raopau).

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Καπου στις 10 Φεβρουαριου ξεκιναει αλλα αν ειναι Ελλαδα-Τουρκεια θα ειναι μια μαλακια και μιση, δεν θα εχει ιντριγκα, δεν θα ξερουν να μιλανε μεταξύ τους, γενικα αυτο που θα γινει ειναι στην αρχη να ενθουσιαστει λιγο το ελληνικο κοινο βλεποντας την χωρα τους να τα βαζει με τους Τουρκους και αν γινεται αυτο καθημερινα θα βαρεθουμε και δεν θα βλεπετε, αυτο παω στοιχημα δεν το υπολογισε ο τουρκος παραγωγος, μια παπαρια θα ειναι.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
όταν βλέπω να γράφετε τόσα άτομα σε αυτό το θρεντ... ενώ δεν ξέρουμε καν πότε θα ξεκινήσει το επόμενο survivor
μου θυμίζεται την εύη από το next top model που μιλούσε στον καθρέφτη :S
:pipa2: :pipa1: :pipa2:

:S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom