Νέα

Survivor Ελλαδα 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dodinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποια ομαδα ειστε?

• Ασπρη (Σεντα) ♡

Ψήφοι: 9 56,3%
  • Μαυρη (Δαλακα) :vomit:

Ψήφοι: 7 43,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

Επισκέπτης
Τυπος Νασος Αθανασιαδης ξερει απο τωρα ποιοι θα μπουνε στο Σαυραβαιβορ 2019...οποιος θελει να μαθει του στελνει pm. :S :S :S

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
τυπος Νασος θα κανει τον χανταμπακη πουτανακι του..... :takethis: :takethis: :takethis:....μισθοφλωρος θα τον πετσωνει οπως 2017.... :S :S :S

τυπε  ποσα επεισοδια πιστευεις θα χρειαστουν μεχρι να πεσουν τα πρωτα μπουνιδια αναμεσα σε χανταμπακη και το νιμου τον μαριο απο τους αλλους; :takethis: :takethis: :takethis:

OP
OP
dodinos

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Με το νέο έτος έρχεται στις οθόνες μας ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα. Η βασική του διαφορά έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα είναι «Ελλάδα – Τουρκία». Μία ομάδα Ελλήνων και μία ομάδα Τούρκων παικτών θα μονομαχήσουν για να επικρατήσουν. Στις ομάδες θα υπάρχουν τόσο «διάσημοι» όσο και «μαχητές».

Στόχος της παραγωγής δεν είναι άλλος από την αύξηση του ενδιαφέροντος καθώς ο δεύτερος κύκλος δεν είχε την επιτυχία του πρώτου.

Ήδη όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την στελέχωση της ελληνικής ομάδας. Όπως αναφέρει το youweekly.gr ο Κώστας Καραφώτης είναι το πρώτο μέλος της ελληνικής ομάδας.

Είναι λαϊκός τραγουδιστής που τον γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «Fame Story» στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα έχει ήδη ξεκινήσει εντατική προετοιμασία προκειμένου να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Επισκέπτης
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

είμαι μια μερα και βλεπω πολύ κοσμο να μου δειχνει την αγαπη του

ένα μεγαλο ευχαριστω

είμαι ο pussy wagon ο δικος σας ανθρωπος

ηρθα για να κανω συμφωνια για να παρω το προφιλ μου πισω

ευχαριστω μαγκες

αυτη την ενδειξη μου βγαζει και δε μπορω να μπω στο προφιλ μου
παρακαλω η διοικηση να επεμβει
για οσους δεν πιστευουν και δεν ξερουν τι λενε και ισχυριζονται οτι μπορω να μπω

Login error! Access to this site has been blocked; please contact the site administrator for more details.

είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα  για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω

χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου

τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου

είμαι υπόλογος στα μελη και στο λαο που με στηριζει

ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου

ευχαριστω

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
μην μπαχαλευεις το νημα των μπαχαλακηδων(ημων) τυπε :S :S :S

Επισκέπτης
Φτιάχνει ήδη βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο η σέξι Χανιώτισσα και το ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο facebook.

Ο λόγος για τη Χανιώτισσα γυμνάστρια Ιωάννα Σκανδαλάκη, η οποία όπως γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους ετοιμάζεται για Survivor, καθώς θα λάβει μέρος στα προκριματικά για τον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/5369/6669228/798000/o/660/0/skandalaki2.jpg[/img[/URL]]

Μάλιστα η αισθησιακή γυμνάστρια που έχει μια πρώτη εμπειρία στην τηλεόραση, αφού εμφανίζεται και στην τηλεοπτική εκπομπή “Στο Κόκκινο” της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, ζήτησε μέσα από την ανάρτησή της να της ευχηθούμε καλή επιτυχία για το πρώτο σκέλος της προσπάθειάς της.

[img]https://[URL unfurl="true"]www.news247.gr/img/8003/6669225/705000/o/660/0/face_skandalaki_survivor.jpg[/img[/URL]]

:wanker: :wanker: :wanker:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Φτιάχνει ήδη βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο η σέξι Χανιώτισσα και το ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο facebook.

:wanker: :wanker: :wanker:
τυπε ανελαβες εσυ το ρεπορταζ :think: τυπος διοτιναι μας γραφει στην :tn04: του :S :S :S απαραδεκτο :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.991
Πόντοι
5.506
Ρε μλκς, υπαρχει πλεον νημα gol2 και ασχολειστε ακομα με τους νεκρους;

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Αυτο τελος παντων, εσυ ο εμπειρος παρασημοφορημενος τηλεσκουπιδοσχολιαστης με καταλαβες.
τυπε με στεναχωρησε που δεν το προλαβε ο τρουμπ το νημα.. :S :S :S στηριζουμε παντως τα βυζια της μπακο :tits: σε καθε ψηφοφορια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.991
Πόντοι
5.506
τυπε με στεναχωρησε που δεν το προλαβε ο τρουμπ το νημα.. :S :S :S στηριζουμε παντως τα βυζια της μπακο :tits: σε καθε ψηφοφορια :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Αν και πιστευω οτι και ο αδερφος ραοπαοκ θα τιμησει το θεσμο των ψηφοφοριων.  :headbaning1:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

Αν και πιστευω οτι και ο αδερφος ραοπαοκ θα τιμησει το θεσμο των ψηφοφοριων.  :headbaning1:
θυμασαι που μηδενιζε ανα διλεπτο ο γιγαντας τρουμπ ξανα και ξανα?αυτες τις ενδοξες στιγμες δυσκολα θα τις ξαναζησουμε :-( :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom