Επισκέπτης
Γιατί λόγω φέτας 3x :S
Ρε παλιονιμου τρια :S δεν βαζεις,φετα δεν τρως,μπαχαλεμα δεν κανεις....τι σκατα θελεις να εισαι στους καριοληδες; :S :S :S
Γιατί λόγω φέτας 3x :S
Γιατί λόγω φέτας 3x :SΘα σε διαγραψω 3χ :S
Ρε παλιονιμου τρια :S δεν βαζεις,φετα δεν τρως,μπαχαλεμα δεν κανεις....τι σκατα θελεις να εισαι στους καριοληδες; :S :S :S
τυπε προσπαθησαμε με το καλο.Τι σχεση έχει η φέτα με την σκληρότητα του καριόλη ρε θα με τρελάνετε 3x :S
Τι σχεση έχει η φέτα με την σκληρότητα του καριόλη ρε θα με τρελάνετε 3x :Sτο νιμου δεν πηρε σπανακοτυροπιτα τυπε
σκετο σπανακι
το κανει ολο και πιο δυσκολο :- :S :S :S
οτι το τρως το φυλλο απο τα εγκατα του καταψυκτη δεν δειχνει να σε απασχολει οσον αφορα την υγεια σου ρε νιμου :S :S :SΈχω χοληστερίνη 250 δεν κάνει να τρώω φέτα εάν φάω φέτα θα ψοφησω στον τοπο ρε παλιονιαμου 3x :S
Έχω χοληστερίνη 250 δεν κάνει να τρώω φέτα εάν φάω φέτα θα ψοφησω στον τοπο ρε παλιονιαμου 3x :S
Έχω χοληστερίνη 250 δεν κάνει να τρώω φέτα εάν φάω φέτα θα ψοφησω στον τοπο ρε παλιονιαμου 3x :SΡε παλιονιμου τρια :S δεν βαζεις,φετα δεν τρως,μπαχαλεμα δεν κανεις....τι σκατα θελεις να εισαι στους καριοληδες; :S :S :S
Τι να κάνω ρε νιαμου να αρχίζω να φτιάχνω και φύλλο 3x :Sοτι το τρως το φυλλο απο τα εγκατα του καταψυκτη δεν δειχνει να σε απασχολει οσον αφορα την υγεια σου ρε νιμου :S :S :S
σαμποταρεις και το σπιτικο φαγητο τωρα ρε νιμου :S :S :SΤι να κάνω ρε νιαμου να αρχίζω να φτιάχνω και φύλλο 3x :S
οτι το τρως το φυλλο απο τα εγκατα του καταψυκτη δεν δειχνει να σε απασχολει οσον αφορα την υγεια σου ρε νιμου :S :S :S
Εισαι και ψοφημι.... :S :S :S
τυπε τα εννοει ολαΤρολάρει η μου φαίνεται??? :- :S :S :S
τυπε μιας και το thread ειναι του survivor, λες να εχει καμια παικρτια λογαριασμο στο bou ?σαμποταρεις και το σπιτικο φαγητο τωρα ρε νιμου :S :S :S
ναι τυπε :S :S :Sτυπε μιας και το thread ειναι του survivor, λες να εχει καμια παικρτια λογαριασμο στο bou ?
Σιγά ρε νιμου μην βάλω και ποδιά κιόλας...παω να κοιμηθώ είμαι αλλόφρων :S :S :Sσαμποταρεις και το σπιτικο φαγητο τωρα ρε νιμου :S :S :S
τυπε τα εννοει ολα
μας εμπαιζει μεσα στα μουτρα μας :- :S :S :S
[move]:S :S :S. :S :S :S. :S :S :S[/move]
που εισαι ρε τυπετυπε νασο συγνωμη που παρεμβαινω το αλλο το νιμου ο πορτογαλος με τα τατουαζ που εγραφε κριτικες σαν πολυβολο τι εγινε σου καβαλησε το τρικυκλο????? εκτος του οτι σου πηδηξε την κυρα σου ηπιε τον καφε και τον εβαλες σε κανα τενεκε με φετα να τον παστωσεις?
υγ παρακολουθω αλλα δεν γραφω χαιρομαι που οι σχεσεις αποκατασταθηκαν και το νημα πηρε ζωη