Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σαν βουτυρο
εσυ πρεπει να ξερεις πολεμικες τεχνες σαν τον μουρουτσο για να παιζεις με την φωτια που λεγεται σκρημερ, δεν εξηγειται αλλιως
σαν βουτυρο
τυπε με τετοιο εκπαιδευτη τι να μασησωεσυ πρεπει να ξερεις πολεμικες τεχνες σαν τον μουρουτσο για να παιζεις με την φωτια που λεγεται σκρημερ, δεν εξηγειται αλλιως
δεν τον βλεπεις ρε τυπε τον αλλο εχει καψει ολα του τα εγκεφαλικα κυτταρα στα αλλα παιχνιδια και ερχετε εδω για να ξαλαφρωσεικαθεστε και αναλωνεστε ενω η γρια κερδισε το επαθλο,γινονται πραγματακια στο παιχνιδι :S :S :S
τυπε επισκεπτης?Η μουρη της Δαλακα ειναι πρησμενη ή μου φαίνεται?
τυπε με τετοιο εκπαιδευτη τι να μασησω
εψαχνα κατι με κυρος για να ψαρωνουν οι αλλοικαλος ειναι τυπε αλλα δεν ειναι και ο κρις ο σφετας
ρε το ραδιουργο πορνιδιο
τυπε αλλο σε τρολλαρω και αλλο σε προσβαλλω-βριζω με σκοπο να κανω χαβαλε ???αν ξεκινουσα να σου ριχνω γαμοσταυριδια κτλ ουτε εσενα θα σου αρεσε.σημερα απλα σου λεω οτι ξεπερασες τα ορια του χαβαλε και εγινες προσβλητικος και σου παρεθεσα τα πιο πανω 1,2,3,4 και 5 αν θες διαβασε τα και βαλε τον εαυτο σου στην θεση μου και πες αν θα ειχες προσβληθει ή οχι.Πρωτος Που Αρχισες Το Troll...Trollακι !!!
σορρυ τυπε αλλα σε βλεπω να εχεις την τυχη του σωζων.Συγνωμη Τυπε !!!
μονο η νταρια μας αγαπαει
τυπε αν μπορεις κανε μου λιγο παρεα γιατι ειμαι μεσα πρωι πρωι,δεν με παιζει κανεις,καποιοι κανουν το ετησιο μνημοσυνο του ντοπα και δεν προλαβαινουν :S :S :Sο πανηλιθιος ελληνικος..λαος..κοινο..ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ..το σαρβαιβορ..