v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
ρε νιαμου μου στεναχωρήσατε τη Ζωίτσα μου
γυρω γυρω τυπε μου καφεδες ενα θεατρο και μασες :S :S :Sελα τυπε μου,καλα,τι εχουμε,που ησουν ΣΚ; :S :S :S
τυπε εδω εμεις και ο κραταμε θερμοπυλες.απλα ανησυχο μην μας πουν το ρητο απο το μαστερ σεφ σε ενα δωματιο-νημα- ενας ασχετος,μια πουτανα και εναςρε νιαμου :S :S :S
ρε νιαμου μου στεναχωρήσατε τη Ζωίτσα μου
μπραβο ρε ιακωβε παμε δυνατα σημερα
όχι ρε τύπε...μην είσαι σκληρός...σιγά σιγά που θα αδυνατίσει το μωρό μου, θα δεις οτι θα λιώσεις στα screenshots...Αφου στενοχωρήθηκε τοσο πολυ ας εφευγε στη θεση του τυπε. :S :S :S
παιχτηκε τιποτα στο θεατρο τυπε :S :S :Sγυρω γυρω τυπε μου καφεδες ενα θεατρο και μασες :S :S :S
τυπε εχεις να δειξεις πεντακαθαρο 3 επεισοδια :S :S :SΑφου στενοχωρήθηκε τοσο πολυ ας εφευγε στη θεση του τυπε. :S :S :S
πηγαμε με τη γυναικα σε σεμνο εργο :S :S :Sπαιχτηκε τιποτα στο θεατρο τυπε :S :S :S
Κοιταξτε εδω πυρφορικη διαφημιση , διαφημιζουνε αλλαντικα σε πιατο με σχημα καρδουλας που εχει ετοιμασει ελλεινιδα. :S :S :S
όχι ρε τύπε...μην είσαι σκληρός...σιγά σιγά που θα αδυνατίσει το μωρό μου, θα δεις οτι θα λιώσεις στα screenshots...
Κοιταξτε εδω πυρφορικη διαφημιση , διαφημιζουνε αλλαντικα σε πιατο με σχημα καρδουλας που εχει ετοιμασει ελλεινιδα. :S :S :S
Σανιδα νο 2 :S :S :S
1.5 ευρω το καθενα και επειδη ειναι λαρτζ θα δωσουν απο 2γαμησε το επαθλο παλι