Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Νεα ψηφοφορια τυποι μεχρι τη Κυριακη ποιον αλλον εκτος απο τον καμμενο μισθοφλωρο θα θελατε να δειτε ξανα στο Survivor απο τους περυσινους...

δωσε 2 επιλογες τυπε...ειμαι αναμεσα σε καραφλο στρατηλατη και χανταπουστρακι...μια διευκρινηση μονο: μαζι με τον παναρα φανταζομαι παει και ο τσανγκ δωρο ετσι; :think: :S :S :S

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Ψήφο στην κινεζα αρχαία Ελληνίδα αδελφή του Τσαν.. :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπαρμα Νικος περιμενει τηλεφωνο απο Σκαι.  :S :S :S

labrinakis.jpg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δωσε 2 επιλογες τυπε...ειμαι αναμεσα σε καραφλο στρατηλατη και χανταπουστρακι...μια διευκρινηση μονο: μαζι με τον παναρα φανταζομαι παει και ο τσανγκ δωρο ετσι; :think: :S :S :S

Δεν γινεται τυπε για 2 ψηφους...και οχι δεν παει μαζι. :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
και μαζι με χανταπουστρακη ο χουτος τυπε..  :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Έχει υιοθετήσει μέχρι και δεσποτικό τόνο φωνής όταν ομιλεί στα συμβούλια :S :S :S

https://[URL unfurl="true"]www.evagelidisilias.gr/sites/default/files/imagecache/product_full/154.gif[/img[/URL]]
[/quote] :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ο νυν γκόμενος της ακατανόμαστης  :vomit: :vomit: :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εριξα αβυζη σιχαμενη dyke γιατι δεν σκουπιδιαστηκε επαρκως στο πρωτο :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εγώ τον πανάρα θα ήθελα ρε παίδες
αλήθεια

να τους μάθει από στρατηγική
τι να κλάσει ο ηλίας μπροστά στον μάνατζερ

v@rv@tarxidos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
1
original πανάρας για κανονικό βιασμό ονείρων του μισθοφλώρου  :S :s&m_1:

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Τελικά δεν μπαίνει μάλλον  :S :S

Σενάρια για επιστροφή του στο Survivor πυροδότησε το ταξίδι του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος την Τετάρτη, μέσα από αναρτήσεις στα stories του Instagram.

Επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε χθες το People, ο μισθοφόρος, στις πρώτες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως το ταξίδι του δεν σχετίζεται με το παιχνίδι, στο οποίο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί αν προκύψει.

«Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές και να δώσω συμβουλές».

Επισκέπτης
"Για να ειμαι ειλικρινεστατος"

Μισθοφλωρος 22/02/2018

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.170
Πόντοι
5.506
Τελικά δεν μπαίνει μάλλον  :S :S

Σενάρια για επιστροφή του στο Survivor πυροδότησε το ταξίδι του Κώστα Αναγνωστόπουλου στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος την Τετάρτη, μέσα από αναρτήσεις στα stories του Instagram.

Επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε χθες το People, ο μισθοφόρος, στις πρώτες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως το ταξίδι του δεν σχετίζεται με το παιχνίδι, στο οποίο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί αν προκύψει.

«Πηγαίνω στον Άγιο Δομίνικο! Στο Survivor δεν ξέρω αν θα πάω… Δεν ξέρω ακόμα κάτι συγκεκριμένο, ίσως μπω για ένα guest. Πάω εκεί και θα μιλήσω εκεί για να είμαι ειλικρινέστατος», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο Κώστας και, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια και την διαμονή δεν τα έχει κλείσει η Acun Medya, αλλά χορηγοί, συνέχισε: «αν παίξω, θα παίξω για την πλάκα μου… Μπορεί να πάω και στις δυο παραλίες και στους Διάσημους και στους Μαχητές [size=30pt]και να δώσω συμβουλές[/size]».

Καταλαβαίνετε όλοι για τη επικό σπάσιμο αρχιδιών μιλάμε από τον άνθρωπο που ούτως ή άλλως από πέρσι τα ήξερε ΟΛΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom