v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
από το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και ΧαλικιάΑν νομιζεις οτι με κατι τετοια ψυχικα θα πας στο παραδεισο τοτε γελιεσαι τυπε... :S :S :S
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
από το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και ΧαλικιάΑν νομιζεις οτι με κατι τετοια ψυχικα θα πας στο παραδεισο τοτε γελιεσαι τυπε... :S :S :S
Τυπε η ζωη δεν ειναι μπρος γκρεμος πισω ρεμμα... :S :S :Sαπό το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και Χαλικιά![]()
Μαλακα καταλαβε το...οσο και αν το παλευεις ενα ασημαντο μαλακιστηρι εισαι.
επππππππ.........Βγάλε τον σκασμό ρε μαλακοπίτουρα και σταμάτα να ασχολείσαι με εμένα. όταν μιλάω θα κάνεις μόκο.
Τυπε η ζωη δεν ειναι μπρος γκρεμος πισω ρεμμα... :S :S :S
τυπε το μονο σεξουαλικο που μπορει να εχει η χαλικια ειναι σεξουαλικο νοσημα αμα δεν προσεχειτύπε η Ζωή άμα χάσει 100 κιλά θα είναι τοπ! :S
Η Χαλικιά έχει κάτι το σεξουαλικό το οποίο είναι απροσδιόριστο... :S
ααα εσυ τοχεις μαν....τύπε η Ζωή άμα χάσει 100 κιλά θα είναι τοπ! :S
Η Χαλικιά έχει κάτι το σεξουαλικό το οποίο είναι απροσδιόριστο... :S
ααα εσυ τοχεις μαν....
τυπε το μονο σεξουαλικο που μπορει να εχει η χαλικια ειναι σεξουαλικο νοσημα αμα δεν προσεχει
ο αλεξ ειναι στα κιλα τουτύπε, ελπίζω να αλλάξω μυαλά...το παλεύω μέσα μου...
για τη Ζωή στηρίζει πάντως και ο alex71... :S
ελα παουερ να βρεις τον πραγματικο ερωτα τυπε :S :S :Sτύπε, ελπίζω να αλλάξω μυαλά...το παλεύω μέσα μου...
για τη Ζωή στηρίζει πάντως και ο alex71... :S
αξίζει να ασχοληθώ με power τύπε? δεν το έχω δει ακόμα...ελα παουερ να βρεις τον πραγματικο ερωτα τυπε :S :S :S
αξίζει να ασχοληθώ με power τύπε? δεν το έχω δει ακόμα...![]()
μπαίνω youtube να δω τι παίζει... :S
γρηγορα... σε 40 λεπτα αρχιζει το γκαλα....μπαίνω youtube να δω τι παίζει... :S
Βγάλε τον σκασμό ρε μαλακοπίτουρα και σταμάτα να ασχολείσαι με εμένα. όταν μιλάω θα κάνεις μόκο.
επππππππ.........
Μπραβο τυπε εβαλες το πουστρακι στη θεση του.... :S :S :S
Ευχαριστω τυπε...τι ελεγα και δεν με ακουγανε;Γιατι εχω πει πολλα....![]()
τυπε τα ελεγες αλλα δεν σ'ακουγανε:S :S :S