v@rv@tarxidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
από το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και ΧαλικιάΑν νομιζεις οτι με κατι τετοια ψυχικα θα πας στο παραδεισο τοτε γελιεσαι τυπε... :S :S :S
από το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και ΧαλικιάΑν νομιζεις οτι με κατι τετοια ψυχικα θα πας στο παραδεισο τοτε γελιεσαι τυπε... :S :S :S
Τυπε η ζωη δεν ειναι μπρος γκρεμος πισω ρεμμα... :S :S :Sαπό το να πάω στον Πήχο/Πλιάτσικα, καλύτερα αιώνια μαζί με Ζωή και Χαλικιά
Μαλακα καταλαβε το...οσο και αν το παλευεις ενα ασημαντο μαλακιστηρι εισαι.
επππππππ.........Βγάλε τον σκασμό ρε μαλακοπίτουρα και σταμάτα να ασχολείσαι με εμένα. όταν μιλάω θα κάνεις μόκο.
Τυπε η ζωη δεν ειναι μπρος γκρεμος πισω ρεμμα... :S :S :S
τυπε το μονο σεξουαλικο που μπορει να εχει η χαλικια ειναι σεξουαλικο νοσημα αμα δεν προσεχειτύπε η Ζωή άμα χάσει 100 κιλά θα είναι τοπ! :S
Η Χαλικιά έχει κάτι το σεξουαλικό το οποίο είναι απροσδιόριστο... :S
ααα εσυ τοχεις μαν....τύπε η Ζωή άμα χάσει 100 κιλά θα είναι τοπ! :S
Η Χαλικιά έχει κάτι το σεξουαλικό το οποίο είναι απροσδιόριστο... :S
ααα εσυ τοχεις μαν....
τυπε το μονο σεξουαλικο που μπορει να εχει η χαλικια ειναι σεξουαλικο νοσημα αμα δεν προσεχει
ο αλεξ ειναι στα κιλα τουτύπε, ελπίζω να αλλάξω μυαλά...το παλεύω μέσα μου...
για τη Ζωή στηρίζει πάντως και ο alex71... :S
ελα παουερ να βρεις τον πραγματικο ερωτα τυπε :S :S :Sτύπε, ελπίζω να αλλάξω μυαλά...το παλεύω μέσα μου...
για τη Ζωή στηρίζει πάντως και ο alex71... :S
αξίζει να ασχοληθώ με power τύπε? δεν το έχω δει ακόμα...ελα παουερ να βρεις τον πραγματικο ερωτα τυπε :S :S :S
αξίζει να ασχοληθώ με power τύπε? δεν το έχω δει ακόμα...
μπαίνω youtube να δω τι παίζει... :S
γρηγορα... σε 40 λεπτα αρχιζει το γκαλα....μπαίνω youtube να δω τι παίζει... :S
Βγάλε τον σκασμό ρε μαλακοπίτουρα και σταμάτα να ασχολείσαι με εμένα. όταν μιλάω θα κάνεις μόκο.
επππππππ.........
Μπραβο τυπε εβαλες το πουστρακι στη θεση του.... :S :S :S
Ευχαριστω τυπε...τι ελεγα και δεν με ακουγανε;Γιατι εχω πει πολλα....
τυπε τα ελεγες αλλα δεν σ'ακουγανε :S :S :S