jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
νωρις το επαιξε γνωμη μου...εκτος αν εχει κανενα εξωγαμο με σεφερλη θα δουμεΚομπαρσος παιζει το χαρτι με τα παιδια....
νωρις το επαιξε γνωμη μου...εκτος αν εχει κανενα εξωγαμο με σεφερλη θα δουμεΚομπαρσος παιζει το χαρτι με τα παιδια....
καμια σχεση τυπε,η μια ειναι μουναρα και η αλλη σαν την Ευριδικη τωρα :S :S :SΕίπαμε, το καλύτερο ντούετο Ξένια-Ντάρια.
Δαλακα μουνοχαραδρα πεντακαθαρη. :S :S :S
Δαλακα μουνοχαραδρα πεντακαθαρη. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=997790;image[/img[/URL]]
[/quote]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Μας έχεις πεθάνει τύπε :S :S :S
Πεστα Ρε Τυπε...Μιλαμε Για ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Και Οι Τυποι Κοιτανε Τα Γαιδουρια !!! :coolcondom:
μωρακι -δαλακα-φαρμακη δυνατο τρικαστ... εμενα με στεγνωσαν σημεραΕίπαμε, το καλύτερο ντούετο Ξένια-Ντάρια.
ΓΑΜΩ Τους ΑΝΘΥΠΟΔΙΑΣΗΜΟΥΣ !!!!
Μου Γυρνανε Τα Αντερα Οι Καριοληδες Και Οι Καριολες ΟΛΕΣ !!!
Ρε νιαμου....ολοι γουσταρετε Νταρια αλλα μονο εγω την ψηφισα? Τρολαρετε ρει?
εγω φαρμακη τυπεΡε νιαμου....ολοι γουσταρετε Νταρια αλλα μονο εγω την ψηφισα? Τρολαρετε ρει?
ενταξει τυπε..Ρε νιαμου....ολοι γουσταρετε Νταρια αλλα μονο εγω την ψηφισα? Τρολαρετε ρει?
παιζει το χαρτι των γνωμη μου πιστευεις θα πιασει ή δεν θα το αντεξει η πουριτανικη κοινωνια?Λύγισε ο φραουλίτσας :S :S :S
παιζει το χαρτι των γνωμη μου πιστευεις θα πιασει ή δεν θα το αντεξει η πουριτανικη κοινωνια?