troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.984
- Πόντοι
- 5.506
τυπε μου θα σπασουν ολοι μολις μπει στο παιχνιδι και δηλωσει...."μπηκα στο παιχνιδι για να με προσεξει ο Πουτσας"Τύπε το νου σας, είμαι σκληρός καριολης
τυπε μου θα σπασουν ολοι μολις μπει στο παιχνιδι και δηλωσει...."μπηκα στο παιχνιδι για να με προσεξει ο Πουτσας"Τύπε το νου σας, είμαι σκληρός καριολης
Πιστεύω ότι το σενάριο αυτό που μόλις είπες συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες :Sτυπε μου θα σπασουν ολοι μολις μπει στο παιχνιδι και δηλωσει...."μπηκα στο παιχνιδι για να με προσεξει ο Πουτσας"
Η Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
Άλλοι την γουστάρουμε ευθαρσώς, άλλοι είναι κρυφοσπυροπουλικοι και την παίζουν με θέα φωτό της στα κρυφά, άλλοι την βρίζουν φακλανα, όρκα κτλ. αλλά μέσα τους περιμένουν να μπεί πως και πως για να αρχίσουν να βγάζουν το δηλητήριο τους, άλλοι το παίζουν ουδέτεροι αλλά και αυτοί την παίζουν στα κρυφά....η λίστα είναι ατελείωτη.
τα λες σωστα ομορφα και μαγκιορικα Πουτσα...Η Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
Άλλοι την γουστάρουμε ευθαρσώς, άλλοι είναι κρυφοσπυροπουλικοι και την παίζουν με θέα φωτό της στα κρυφά, άλλοι την βρίζουν φακλανα, όρκα κτλ. αλλά μέσα τους περιμένουν να μπεί πως και πως για να αρχίσουν να βγάζουν το δηλητήριο τους, άλλοι το παίζουν ουδέτεροι αλλά και αυτοί την παίζουν στα κρυφά....η λίστα είναι ατελείωτη.
τα λες σωστα ομορφα και μαγκιορικα Πουτσα...
δεν θα τολμησουν μπρο...το περσινο αιμα ειναι ακομα νωπο οταν προκαλεσανΣτη γωνια το περιμενουν τα μπαχαλακια μπρο το κοριτσι μας.
και παντελονατα!τα λες σωστα ομορφα και μαγκιορικα Πουτσα...
Εισαι όαση λογικης!Η Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
τυφλός είναι τυπε...Εισαι όαση λογικης!
Τελικα ειμαστε πολλοι.........
Εχει βιονικο ματι. Βλεπει μπροστα............τυφλός είναι τυπε...
ή αλήθεια του πουτσα είναι ο εφιάλτης σας μπαχαλακηδες
θα μπει η μας δουλεψαν?Η Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
ή αλήθεια του πουτσα είναι ο εφιάλτης σας μπαχαλακηδεςΗ Κωνσταντίνα θα πηδήξει κωλαρακια σαν μπεί.
Εχει μπαχαλάκηδες το σαιτ?ή αλήθεια του πουτσα είναι ο εφιάλτης σας μπαχαλακηδες
και η πιεριδη?ένας μπινες από το πρώτο θέμα γράφει ότι θα μπει στο πρωτο συμβούλιο.Εβαλα λινκ πριν
ένας μπινες από το πρώτο θέμα γράφει ότι θα μπει στο πρωτο συμβούλιο.Εβαλα λινκ πρινθα μπει η μας δουλεψαν?
για πιεριδη παντως δεν ξανακουστηκε