Επισκέπτης
Τυπε Hell παιζει να κανεις μια πολυθρεντικη ψηφοφορια , οπως :
Ποιος εχει το μεγαλυτερο παπαρι; α) ο πηχος β) ο καλογριδης γ) ο διεμφυλικος εξωγηινος δ) ο γραβατακιας :coolcondom:
Ποιος ειναι ο γραβατακιας τυπε;
Τυπε Hell παιζει να κανεις μια πολυθρεντικη ψηφοφορια , οπως :
Ποιος εχει το μεγαλυτερο παπαρι; α) ο πηχος β) ο καλογριδης γ) ο διεμφυλικος εξωγηινος δ) ο γραβατακιας :coolcondom:
τι υποννοεις τυπε??κατι τρεχει με μπαροκ???:S :S :S
διακρινω μια αντιπαλοτητα μεταξυ σας??Μπα τύπε, το κραταει μανιάτικο που δεν έχει στεφθεί ακόμα ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
τι υποννοεις τυπε??κατι τρεχει με μπαροκ???:S :S :S
Μανιατης ειμαι εσυ τι ζορι τραβας.Μπα τύπε, το κραταει μανιάτικο που δεν έχει στεφθεί ακόμα ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
διακρινω μια αντιπαλοτητα μεταξυ σας??
Το iq σου ειναι μεχρι την γ'λυκειου γι αυτο..Μπα, τους ηλίθιους μόνο τους κράζω, δε μπορώ να έλθω σε αντιπαλότητα μαζί τους γιατί απλά είναι ανίκητοι.
Το μελος τυπε που χει πεταξει την πουτσα στον αυχενα....Ποιος ειναι ο γραβατακιας τυπε;
ετσι και χειροτερα
ειναι για τον πουτσο οι παιχτες
μας κουρασαν και τα survival-nomads πριν λιγο καιρο
και οι γκομενες ειναι χαλια με εξαιρεση την ολγαρα και τη ρεκ
ας ελπισουμε να μπει ο τοφαλος να εχουμε καποιον να μισουμε
εκανε στροφη στην ποιοτητα μαλλον :S :S :SΑλλά η Ολγαρα μέχρι στιγμής δεν έχει πετάξει έξω τους βυζους
Φοράει όλο κάτι μπλουζες πολύ ξενερουα :-
Εσυ τυπε γτ γουσταρεις δαλακα?θα τους παμε
εκανε στροφη στην ποιοτητα μαλλον :S :S :S
Την βλέπω κάπως σφιγμενη. Φαίνεται ότι είναι έξω από τα νερά της. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να προσαρμοστεί και να αρχίσει τα μπανακια,την ηλιοθαραπεία και να αφήσει επιτέλους τους βυζους να αεριστουν λιγάκι
τυπε με τετοια σφιχτη κωλαρα εχεις απορια...ειναι που ειμαι και λιγο μερακλης δν θελω και πολυ.Εσυ τυπε γτ γουσταρεις δαλακα?
Τυπε κι ο πηχος σφιχτοκωλης ειναι....τυπε με τετοια σφιχτη κωλαρα εχεις απορια...ειναι που ειμαι και λιγο μερακλης δν θελω και πολυ.
Γι'αυτό την άλλαξαν (την ψηφοφορία)...Η Κωνσταντίνα μας γαμει στην ψηφοφορία