jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ενω εσυ εισαι με τον αλλον τον παλιοπουστατυπε αστο για να τελειωνουμε δεν θα βρουμε ακρη καταλαβα εσυ εισαι με τους αλλους
ενω εσυ εισαι με τον αλλον τον παλιοπουστατυπε αστο για να τελειωνουμε δεν θα βρουμε ακρη καταλαβα εσυ εισαι με τους αλλους
τυπε το χοντραινεις δεν σου ξανα απαντω :S :S :Sενω εσυ εισαι με τον αλλον τον παλιοπουστα
:S :S :S αντε γεια σου μην σου πω τιποτα πιο χοντροτυπε το χοντραινεις δεν σου ξανα απαντω :S :S :S
τυπε ολα ενταξει δεν υπαρχει προβλημα μιλα δεν ειχα κλωνο και μιλαγα μονος μου λες να ειναι σοβαροτυπε να παρεμβω η διακοπτω τον διαλογο; :S :S :S
ελα τυπε,μην ανησυχεις ολα τα μελη εδω μεσα μιλανε με τους επισημους κλωνους τους,εσυ το πηγες λιγο ερασιτεχνικα,δεν πειραζει,θα βελτιωθεις :S :S :Sτυπε ολα ενταξει δεν υπαρχει προβλημα μιλα δεν ειχα κλωνο και μιλαγα μονος μου λες να ειναι σοβαρο
τυπε 15 μελοι 18 επισκεπτες και γραφω εγω και εσυ τωρα τι εχεις να πειςελα τυπε,μην ανησυχεις ολα τα μελη εδω μεσα μιλανε με τους επισημους κλωνους τους,εσυ το πηγες λιγο ερασιτεχνικα,δεν πειραζει,θα βελτιωθεις :S :S :S
τυπε να παρεμβω η διακοπτω τον διαλογο; :S :S :S
19 επισκεπτες τωρατυπε 15 μελοι 18 επισκεπτες και γραφω εγω και εσυ τωρα τι εχεις να πεις
πλησιαζει η ωρα που το κοντερ θα γραφει 2 μελη-0 επισκεπτες τυπε :S :S :Sτυπε 15 μελοι 18 επισκεπτες και γραφω εγω και εσυ τωρα τι εχεις να πεις
στους 20 ξεκιναω ξεματιασμα19 επισκεπτες τωρα
πλησιαζει η ωρα που το κοντερ θα γραφει 2 μελη-0 επισκεπτες τυπε :S :S :S
ρε τυπε δεν καταλαβα κοροιδευεις δεν μπορει ενας τυπος να κανει εναν επικοδομητικο διαλογο με τον εαυτο του :S :S :S
ρε τυπε δεν καταλαβα κοροιδευεις δεν μπορει ενας τυπος να κανει εναν επικοδομητικο διαλογο με τον εαυτο του :S :S :S
ρε τυπε πεπονοσπορος επεσε καιδεν γραφει κανεις τι λες να φταειπλησιαζει η ωρα που το κοντερ θα γραφει 2 μελη-0 επισκεπτες τυπε :S :S :S
τοτε τυπε θα γραφει 0-0 :S :S :Sτύπε εννοείς αφού πέσει το ντου με τον ζουρλομανδύα;
η χτεσινη σκληρη τραμπουκα τυπερε τυπε πεπονοσπορος επεσε καιδεν γραφει κανεις τι λες να φταει
τι εννοεις τυπε γινε ξεκαθαρος.τύπε εννοείς αφού πέσει το ντου με τον ζουρλομανδύα;
τυπε εχεις καταλαβει λαθος μιλαγε η δεξια στην αριστερητύπε αν κάνετε τον προκαταρτικό διάλογο προτού προχωρήσετε σε σεξ , ελεύθερα :S