Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Ντινα καλεσμενη την Παρασκευη στο survivor πανοραμα. :S :S :S
ΔΝΤ = ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΥΠΕ !!!
Eισαι μπαχαλακιας τύπε?Ντινα καλεσμενη την Παρασκευη στο survivor πανοραμα. :S :S :S
τυπε εγω με 50 εχω και το bukkake της Φελιτσιας :S :S :S
Bro Χωνεις Πενηνταρικακια Aβερτα Ε ???
Βαλτε Μισα-Μισα Με Jumaru !!!
εγω πιστευω οτι η ντινα δεν φευγει με τιποτα οι ελλεηνιδες ειναι τοσο κακιασμενες που την ψηφιζουν για να μεινει ωστε να σπανε πλακα με αυτηνΝτινα καλεσμενη την Παρασκευη στο survivor πανοραμα. :S :S :S
Οι ελλεηνιδες την ψηφιζουν επειδη ταυτιζονται μαζι της και την συμπαθουν. Με ποιαν να ταυτιστουν οι ελληνιδες? Με την Πηχου, την Χαλικιά ή την Ξενια?εγω πιστευω οτι η ντινα δεν φευγει με τιποτα οι ελλεηνιδες ειναι τοσο κακιασμενες που την ψηφιζουν για να μεινει ωστε να σπανε πλακα με αυτην
τυπε δεν εχω υπολογιζα χορηγια απο τεντυ αλλα παει καθηκε η καβατζα τωρα που εμεις γραφουμε αυτος γαμει πουτανες
Bro Χωνεις Πενηνταρικακια Aβερτα Ε ???
Βαλτε Μισα-Μισα Με Jumaru !!!
με αυτηνΟι ελλεηνιδες την ψηφιζουν επειδη ταυτιζονται μαζι της και την συμπαθουν. Με ποιαν να ταυτιστουν οι ελληνιδες? Με την Πηχου, την Χαλικιά ή την Ξενια?
Αυτη ειναι αστεία ρε τύπεμε αυτην
θειτσα της διπλανης πορτας ρε τυπε με ποια να ταυτιστουν δηλαδη με αυτηΑυτη ειναι αστεία ρε τύπε
Ούτε με την θείτσα θα ταυτιστούν ρε τύπε, καμια δεν ταυτιζεται με κατι τοσο ασχημοθειτσα της διπλανης πορτας ρε τυπε με ποια να ταυτιστουν δηλαδη με αυτη
γιατι ρε τυπε τι εχει η θειτσα :S :S :SΟύτε με την θείτσα θα ταυτιστούν ρε τύπε, καμια δεν ταυτιζεται με κατι τοσο ασχημο
Ακριβως αυτο, δεν εχει τιποταγιατι ρε τυπε τι εχει η θειτσα :S :S :S
τυπε συμπαθαμε αλλα ο ατζουν με την παρουσια της αποδειξε οτι ειναι μερακληςΑκριβως αυτο, δεν εχει τιποτα
εχουμε δρομο ακομα αλλα εδω ειμαστε και θα περιμενουμεΤα πεταει σιγα σιγα. :S :S :S
ακουγεται για πετονια τυπε :S :S :SΤα πεταει σιγα σιγα. :S :S :S
θειτσα της διπλανης πορτας ρε τυπε με ποια να ταυτιστουν δηλαδη με αυτη