Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
γαμει μουνια ο τεντυ πλεον τυπε :S :S :S
Ελα Ρε Βro ??? Γεγονος Η Το Κανει Για Καμουφλαζ ?? Γνωμη σου...?
γαμει μουνια ο τεντυ πλεον τυπε :S :S :S
ειναι μην πεσεις στην αναγκη πουστη τυπε παει δεν βλεπεις τι συμβαινει στο μαστερ σεφ που τους παει γαμιωντας ο πουστης για τον πουστη τουΑυτα Ειναι Τα Δραματα...Να Πεφτεις Στον Ερωτα Του Τεντυ Και Να Μη Σε Θελει Τυπε !!! :S :S :S
Πρέπει όλοι μας με κάποιο τρόπο να στηρίξουμε τον αγώνα του Ιάκωβου, τον ιατρό των ματιών, τον οφθαλμίατρο μας.
Έστω ένας έρανος για καινούργια κάρτα video καικάρτα γραφικών, μια προσπάθεια ανταποδοτική για τα μάτια μας!
τυπε εχουν αναστεναξει τα ρδελα στην φυλης πας καλα τωραΕλα Ρε Βro ??? Γεγονος Η Το Κανει Για Καμουφλαζ ?? Γνωμη σου...?
απο τοτε που του πηρε πιπα ενας ταριφας με το ζορι δεν ειναι πια ο ιδιος τυπε :S :S :SΕλα Ρε Βro ??? Γεγονος Η Το Κανει Για Καμουφλαζ ?? Γνωμη σου...?
τυπε εχουν αναστεναξει τα ρδελα στην φυλης πας καλα τωρα
απο τοτε που του πηρε πιπα ενας ταριφας με το ζορι δεν ειναι πια ο ιδιος τυπε :S :S :S
ετσι ειναι καλυτερατεντυ-μας ειπες-πως θα μας παρεις πιπες
και τωρα-μας λες-πωςειναι ακριβεςριχνεις πιστωνιες:S :S :S
τυπε μπαινει σαν πουστης και δεν σου παει το ματι σουΕπειδη Μενω Φυλης Και ΔΕΝ Τον Εχω Δει Πουθενα...Εισαι Σιγουρος Τυπε ???
ρε νιμουΕπειδη Μενω Φυλης Και ΔΕΝ Τον Εχω Δει Πουθενα...Εισαι Σιγουρος Τυπε ???
ετσι ειναι καλυτερα
τυπε μπαινει σαν πουστης και δεν σου παει το ματι σου
το νου σου
ρε νιμου
ευχαριστω τυπε .εχω πληρη σεξουαλικη ζωη με τις φωτο του Ιακωβου :S :S :SΕλα Ρε ΝιΜου Bro...Nα Κερασω Τπτ ???
ευχαριστω τυπε .εχω πληρη σεξουαλικη ζωη με τις φωτο του Ιακωβου :S :S :S
ευχαριστω τυπε .εχω πληρη σεξουαλικη ζωη με τις φωτο του Ιακωβου :S :S :S