Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
τυπε για λιγο ανησυχησα οτι ηθελες να με διαβαλλεις με σκοπο να με χλευασουν αλλα μελοι που παρακολουθουν και δεν γραφουν :S :S :S

τύπε, απορώ πως σου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό  :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Εσύ τύπε κάτι θέλεις να μας πεις τώρα και δεν μιλάς ξεκάθαρα...
τυπε δεν θελει να εκθεσει προσωπα και καταστασεις για να βοηθησω...
ιακωβος βρισκετε στην 100στη μαλακια με ξεκαθαρη μουνοχαραδρα νταριας
νασος   κανει ανασκοπηση και εχει μεινει στην ξεκαθαρη μουνοχαραδρα
τεντυ  αγνοειται για διαφορους λογους που δεν θα ηθελα να καταδειξω

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Αχαχαχαχαχαχαχαχα....

ΡΕΕεεεεεε Τους Εδωσε Στεγνα Η Ορκα...Ειχαν Κανει Τα Κουμαντα Τους Απο Πριν Οι Ανθυποδιασημοι !!!  :orchestra:

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
149
Πόντοι
1
...απο την αγαμία .....λαλησανε !

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
Η Κωνσταντίνα μας, έβγαλε στην φόρα τα άπλυτα του wannabe μιγιαγκι, κομπάρσο σεφερλή και τσίλη και τους έκανε ρόμπα στο πανελλήνιο. Ζήτησαν από τις γκόμενες να μην τους πλησιάζουν για να μην τους παντοφλιάσουν οι γυναίκες όταν γυρίσουν.

:vomit: :vomit: :vomit:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Αχαχαχαχαχαχαχαχα....

ΡΕΕεεεεεε Τους Εδωσε Στεγνα Η Ορκα !!!  :orchestra:
τυπε τι ειπαν τωρα δεν κανουν παρεα με τις γκομενες γιατι εχουν σοβαρες σχεσεις ή ειναι παντρεμενοι και επειδη  αυτες ειναι καραπουταναρες φοβουνται μην εχουν προβλημα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: εεε ενταξει προσκυνω

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
ειναι που εχω πολυ μυαλο αλλα  κακης ποιοτητας

Τύπε μου φαίνεται ότι θέλεις να ακούς συνέχεια κομπλιμέντα. Πριν δεν είπαμε ότι μας πουλάς και μας αγοράζεις όλους εδώ μέσα?

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Η Κωνσταντίνα μας, έβγαλε στην φόρα τα άπλυτα του wannabe μιγιαγκι, κομπάρσο σεφερλή και τσίλη και τους έκανε ρόμπα στο πανελλήνιο. Ζήτησαν από τις γκόμενες να μην τους πλησιάζουν για να μην τους παντοφλιάσουν οι γυναίκες όταν γυρίσουν.

:vomit: :vomit: :vomit:
ελλεηνιδες διασημοδηθενκατι ρε τυπε το χειροτερο ειδος για να κανεις παρεα τους βγαζω το καπελο  :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε τι ειπαν τωρα δεν κανουν παρεα με τις γκομενες γιατι εχουν σοβαρες σχεσεις ή ειναι παντρεμενοι και επειδη  αυτες ειναι καραπουταναρες φοβουνται μην εχουν προβλημα :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: εεε ενταξει προσκυνω

Τυπε Η Ορκα Σημερα...Ανεβηκε Ενα Σκαλι Στην Εκτιμηση Μου Να Ξερεις !!!  :headbaning1:

Εβγαλε Τα Αρσενικα Των Ανθυποδιασημων ΟΛΑ Πιρφορους-Αγαπουληδες-Παντοφλες !!!  :orchestra:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τύπε μου φαίνεται ότι θέλεις να ακούς συνέχεια κομπλιμέντα. Πριν δεν είπαμε ότι μας πουλάς και μας αγοράζεις όλους εδώ μέσα?
τυπε δεν φταιω εγω ειμαι σαν καποιον-ους? αλλον-ους? που θελουν να ασχολουνται μαζι του-ους?.το κολλησα εδω :dunno:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τυπε Η Ορκα Σημερα...Ανεβηκε Ενα Σκαλι Στην Εκτιμηση Μου Να Ξερεις !!!  :headbaning1:

Εβγαλε Τα Αρσενικα ΟΛΑ Πιρφορους-Αγαπουληδες-Παντοφλες !!!  :orchestra:
τυπε το ειπε για να τους κανει πουτανα αν και γουσταρω μπας και δουμε κατι απο την αλλη ομως πιστοποιησε ποσο βρωμοκαργιολοελλεηνιδα ειναι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε το ειπε για να τους κανει πουτανα αν και γουσταρω μπας και δουμε κατι απο την αλλη ομωςειναι πιστοποιησε ποσο βρωμοκαργιολοελλεηνιδα ειναι :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Γιατι Τυπε...Τι Σου Εκανε Εντυπωση ???  :think:

Οι Βρωμοκαργιολοελλεηνιδες Ειναι Ο Κανονας Δεν Ειναι Η Εξαιρεση !!!   :vomit: :vomit: :vomit:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
9
Πόντοι
6
Σιχαμένη Μαλακα ψήφισε δυνατό παίκτη με την ελπίδα ότι θα βγάλει την Κωνσταντίνα μας απ'έξω.

Θα πάρει τα αρχίδια μας όμως.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom