jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
ρε τυπε αφου το ειπε ειχε σχεδιο γιατι την κραζειςΑφου οταν μπηκε ηταν +50 τυπε. :S :S :S
ρε τυπε αφου το ειπε ειχε σχεδιο γιατι την κραζειςΑφου οταν μπηκε ηταν +50 τυπε. :S :S :S
Τυποι Τι Εγινε Ο Νασος ???
Λετε Να Τον Παιζει Πρωτα Και Μετα Να Κανει Την Ανασκοπηση ???
τοτε ρε τυποι μην του πεταξει κανενας φωτο με τον λιλαΤύπε ίσως τα κάνει ταυτόχρονα. Να τον παίζει κάνοντας ανασκόπηση :S :S :S
Αφου οταν μπηκε ηταν +50 τυπε. :S :S :S
ρε τυπε αφου το ειπε ειχε σχεδιο γιατι την κραζεις
αυτο το λεει για να την συμπαθησουν ρε τυπε εχει αλλο σκοποΤο Κακομοιρακι Το Ορκακι Μωρεεεε...Ηρθε Στο Survivor Να Κανει Διαιτα !!! :S :S :S
τοτε ρε τυποι μην του πεταξει κανενας φωτο με τον λιλα
τυπε μου μιλας με γλυκολογα και εχω αρχισει να ανησυχοείσαι ένας σατανάς εσύ
αυτο το λεει για να την συμπαθησουν ρε τυπε εχει αλλο σκοπο
τυπε μου μιλας με γλυκολογα και εχω αρχισει να ανησυχο
καλα καλα ο κοσμος τυπε ειναι εκδικητικος και δη οι ελλεηνιδες την βλεπω να την αφησουν μεχρι το τελος για να γελανε και να γινει ετσιΤι Σκοπο Τυπε ???
Να Κερδισει Το Survivor ???
ρεκ στον τακο αντε να μιλησει με την μαμα της που ειναι στον πολεμο στην ουκρανια
οχι τυπε αλλα να εχθες ελεγες κατι για αιμα και αμμος πμ και κλειδαροτρυπες :S :S :SΤι θέλεις να πεις τύπε, ότι ήμουν απότομος μαζί σου παλιότερα?
οχι τυπε αλλα να εχθες ελεγες κατι για αιμα και αμμος πμ και κλειδαροτρυπες :S :S :S
εδω κρυβετε τον νασο και τον ιακωβο ρε μουνια
τυπε για λιγο ανησυχησα οτι ηθελες να με διαβαλλεις με σκοπο να με χλευασουν αλλα μελοι που παρακολουθουν και δεν γραφουν :S :S :SΤύπε με παρεξήγησες. Όλα αυτά τα είπα εχθές στο πλαίσιο της προσπάθειάς μου να εκσυγχρονίσω το νήμα με νέες απόψεις και αντιλήψεις σχετικά με τις προσωπικές σχέσεις, ερωτικές και μη :S :S :S
Αμα Τους Δεις Η Τους Βρεις Τυπε...Δειξτους Και Σε Εμας !!!! :S :S :S
Λειπουν Ταυτοχρονα Jacob, Νασος & Τεντυ !!! :S :S :S
Εσύ τύπε κάτι θέλεις να μας πεις τώρα και δεν μιλάς ξεκάθαρα...Λειπουν Ταυτοχρονα Jacob, Νασος & Τεντυ !!! :S :S :S