jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
και μετα παλι2 μέρες σερί τύπε? Πολύ γαμιάς μας βγήκε, άραγε θα βρίσκει χρόνο για κάτουρο? :S :S :S
και μετα παλι2 μέρες σερί τύπε? Πολύ γαμιάς μας βγήκε, άραγε θα βρίσκει χρόνο για κάτουρο? :S :S :S
τυπε με τον τεντυ δεν χρειαζεται να σηκωθεις για κατουρημα :S :S :S
τυπε η σκεψη σου πρεπει πρωτα να πηγαινει σε αυτο,γνωμη μουΈχεις δίκιο τύπε, δεν το σκέφτηκα αυτό :S :S :S
αφου δεν στηριζεις ρε νιμου,κοιτας μην σου παρει κανεις το πρωταθλημα μετα απο 20 χρονια.γραφει πουθενα ισοβιος πρωταθλητης τυπε :S :S :S
τυποι τι εγινε να κανω ανασκοπηση?
δεν βλεπω να φτανουμε μεχρι εκει τυπε...φέτος σε καμιά 29η Μαιου που ημερομηνιακά κατά τύχη θα γίνει κανά survivor Γραικία-τουρκία θα δούμε την Μαλάκα απέναντι στις Φάτμα τα κότσιαχ της..
απελπισια σημερα :-
σκεφτομαι να ανοιξω Κυριακατικο :S :S :S
τυπε εχω ενα δυνατο θεματακι,ελεγα να το κρατησω για τις δυσκολες μερες,θα το μπουμπουνισω συντομα :S :S :S
δωσε θεαμα στον λαοτυπε τωρα θα το φαει το μαυρο σκοταδι.αν προλαβω αυριο νωρις :S :S :S
τυπε δεν καταλαβαινω γιατι πραγμα μιλας εγω απλα ειχα μια δουλεια :S :S :SΩωωπππ....Καλωστον...
Πως Πηγε Τυπε ??? Σε Πηγε Υπογα Ο Τεντυ ??? Σου Εδειξε Τα Αξιοθετα ? Σου Εγλυψε Και Τις Πατουσες ?? :S :S :S :S
τυπε θελεις να στειλουμε τον τεντυ να σε...γιατρεψειΤυπε Μη Με Απαξιωνεις Ετσι...Πληγωνομαι !!! :'(
τυπε θελεις να στειλουμε τον τεντυ να σε...γιατρεψει
τυπε δεν καταλαβαινω τι λες.μιλας με λεξεις οπως χορτασες,πασα ψωνιζω,δευτερο χερι-ποδιΤυπε Παλι Τα Ιδια ??? :S :S :S
Τον Χορτασες Και Θελεις Να Τον Κανεις Πασα Παλι ??? :S :S :S
Δεν Ψωνιζω Απο Δευτερο Χερι...Η...Και Ποδι Αν Θελεις !!!
ρε νιαμου :S :S :S
απο τωρα ουρα κανουν μελη και επισκεπτες τυπε :S :S :SΤύπε κάτι μου λέει πως απόψε θα ρίξουμε πάλι το σαιτ από τον πολύ κόσμο, όπως εχθές :S :S :S
απο τωρα ουρα κανουν μελη και επισκεπτες τυπε :S :S :S
ανοιξα και κυριακατικο τυπε
Το είδα τύπε, μιλάμε για νήμα που θα σπάσει κόκαλα.