ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
θα παιξει ομαδικη τυπε :S :S :SΣ' Ακολουθω Bro...
θα παιξει ομαδικη τυπε :S :S :SΣ' Ακολουθω Bro...
θελει αγωνα για να πεσει το παρακρατος...πρεπει να ειμαστε μια γροθια...αγωνα μεχρι τελικης πτωσης....
τυπε νομος δωσε στον λαο θεαμα με αιμαΕίδατε πως αυξάνονται οι επισκέπτες μόλις αρχίζει η ίντριγκα στο νήμα
Μόνο το κωλαράκι της ξένιας αξίζει απ ότι μόλις διαπίστωσα.
Αδυνάτισε κιολας και ειναι
θα παιξει ομαδικη τυπε :S :S :S
μονο παοκ..τιποτε αλλοΤυπε...Παμε & Κνιτης ???
τυπε ας τον παιζουμε με τον νασο για κανα μουνοτρυπιδι τουλαχιστον....καποιοι εδω μεσα τον παιζουν απο τοτε που γεννηθηκαν....Σ' Ακολουθω Bro...
θελει αγωνα για να πεσει το παρακρατος...πρεπει να ειμαστε μια γροθια...αγωνα μεχρι τελικης πτωσης....
τυπε προσεχε μην σε παρουν τα σκαγια
μονο παοκ..τιποτε αλλο
τσακωνεται για τον Κουβελη τυπε :S :S :S
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ
ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ
ΑΥΤΟΙ-ΑΥΤΕΣ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
:S :S :S
Τύπε ξέρω ότι θα σε σοκάρω αλλά μιλάς με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του coup d'etat :S :S :S
τυπε ας τον παιζουμε με τον νασο για κανα μουνοτρυπιδι τουλαχιστον....καποιοι εδω μεσα τον παιζουν απο τοτε που γεννηθηκαν....
εγω παλευω με κλωνους τυπεΤύπε μόνο ο Αλεξ μας έριξε τρελό άκυρο σήμερα. Έχασα πάσαν ιδέα για το ποιον του :S :S :S
τυπε θελω γκροβερ νταριας...Τυποι να συμφωνησουμε οτι μολις δειξει μουνοτρυπιδι Ξυλαγκουρου ο Ιακωβος θα της τον δωσω τσιμπουκι πρωτος και μετα παμε ρολοι :S :S :S
παλευω με κλωνους εκει να δεις....ρε σεις κανουμε πλακα τι μας περασατε αμερικανακιαΕίμαι σίγουρος πως παρακολουθούνε το νήμα τύπε και τα πμ έχουν πάρει φωτιά.