ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.481
- Πόντοι
- 24.596
θα παιξει ομαδικη τυπεΣ' Ακολουθω Bro...![]()
![]()
![]()
![]()
θα παιξει ομαδικη τυπεΣ' Ακολουθω Bro...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελει αγωνα για να πεσει το παρακρατος...πρεπει να ειμαστε μια γροθια...αγωνα μεχρι τελικης πτωσης....
τυπε νομος δωσε στον λαο θεαμα με αιμαΕίδατε πως αυξάνονται οι επισκέπτες μόλις αρχίζει η ίντριγκα στο νήμα![]()
Μόνο το κωλαράκι της ξένιας αξίζει απ ότι μόλις διαπίστωσα.
Αδυνάτισε κιολας και ειναι![]()
θα παιξει ομαδικη τυπε:S :S :S
μονο παοκ..τιποτε αλλοΤυπε...Παμε & Κνιτης ???![]()
τυπε ας τον παιζουμε με τον νασο για κανα μουνοτρυπιδι τουλαχιστον....καποιοι εδω μεσα τον παιζουν απο τοτε που γεννηθηκαν....Σ' Ακολουθω Bro...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελει αγωνα για να πεσει το παρακρατος...πρεπει να ειμαστε μια γροθια...αγωνα μεχρι τελικης πτωσης....
τυπε προσεχε μην σε παρουν τα σκαγια
μονο παοκ..τιποτε αλλο
τσακωνεται για τον Κουβελη τυπε :S :S :S
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ
ΑΥΤΟΣ-ΑΥΤΗ-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ
ΑΥΤΟΙ-ΑΥΤΕΣ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
:S :S :S
Τύπε ξέρω ότι θα σε σοκάρω αλλά μιλάς με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του coup d'etat :S :S :S
τυπε ας τον παιζουμε με τον νασο για κανα μουνοτρυπιδι τουλαχιστον....καποιοι εδω μεσα τον παιζουν απο τοτε που γεννηθηκαν....![]()
εγω παλευω με κλωνους τυπεΤύπε μόνο ο Αλεξ μας έριξε τρελό άκυρο σήμερα. Έχασα πάσαν ιδέα για το ποιον του :S :S :S
τυπε θελω γκροβερ νταριας...Τυποι να συμφωνησουμε οτι μολις δειξει μουνοτρυπιδι Ξυλαγκουρου ο Ιακωβος θα της τον δωσω τσιμπουκι πρωτος και μετα παμε ρολοι :S :S :S
παλευω με κλωνους εκει να δεις....ρε σεις κανουμε πλακα τι μας περασατε αμερικανακιαΕίμαι σίγουρος πως παρακολουθούνε το νήμα τύπε και τα πμ έχουν πάρει φωτιά.