jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
Τυπε Σινεφιλ ??? :S :S :S
Εχει "Ψωμι" Ακομα Το Παιχνιον Τυπε...Θα Μπαινοβγαινουν Παικτες/Παικτριες Για 6 Μηνες !!!
Τυπε Σινεφιλ ??? :S :S :S
Εχει "Ψωμι" Ακομα Το Παιχνιον Τυπε...Θα Μπαινοβγαινουν Παικτες/Παικτριες Για 6 Μηνες !!!
σερβιετα φοραει τυπε?
Ο giatioxi γιατί ποστάρει σε ότι topic υπάρχει εκτός από εδώ? ζήτησε το χέρι της Ροδάνθης από τον καπετάν παππού και του αρνήθηκε?
ο νηματοθετης που ειναι?
τυπε αν θες να πεις κατι μιλα ελευθερα εμεις δεν κρινουμεο νηματοθετης που ειναι?
γιατι τι εγινε??ελειπα δυο μερες και εχω χασει επισοδια μαλλον..τι εχει παιχτει??Τύπε αυτό δεν έπρεπε να το ρωτήσεις :S :S :S
ο νηματοθετης που ειναι?
Τύπε αυτό δεν έπρεπε να το ρωτήσεις :S :S :S
σημερα θα δειξει ξυρισμενη μουνοτρυπα το Ξυλαγκουρο τυπε :S :S :SΤυπε Μπαααα...Δεν Βλεπω Απο Jacob Φως ! Μονο Κωλοτρυπιδι Ξενιας Συνεχεια Το Βαρεθηκα !!! :S :S :S
Τυπε Μπαααα...Δεν Βλεπω Απο Jacob Φως ! Μονο Κωλοτρυπιδι Ξενιας Συνεχεια Το Βαρεθηκα !!! :S :S :S
γιναμε μαστερ σεφ και σαβραβαιβορ τυπε...για παουερ δεν ξερω..ριαλιτυ σοου γιναμε :S :S :Sγιατι τι εγινε??ελειπα δυο μερες και εχω χασει επισοδια μαλλον..τι εχει παιχτει??
γιατι τι εγινε??ελειπα δυο μερες και εχω χασει επισοδια μαλλον..τι εχει παιχτει??
coup d'etat
οκ τυπε , δεν ξαναβαζω. :S :S :S
Τυπε Εγω Μια Χαρα Τα Ειπα Μαζι Του Στο Μαστερ Σεφ !!! :S :S :S
Εδω Εχει Και Ενα Δικιο...Του Σπασαμε Λιγο Τα Μεζεα...Και Μας Εγραψε Σε Αυτα !!! :S :S :S
τυπε δεν επαιζε και μια με στριγκο; :S :S :Sοκ τυπε , δεν ξαναβαζω. :S :S :S
πρεπει να το καταπνυξουμε το πραξικοπημα..coup d'etat
γιναμε μαστερ σεφ και σαβραβαιβορ τυπε...για παουερ δεν ξερω..ριαλιτυ σοου γιναμε :S :S :S