ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
μολις εφαγα και μιλανε Θειτσα με Μαλακα
μολις εφαγα και μιλανε Θειτσα με Μαλακα
:S :S :Sμονος μου μιλαω-μονος μου τα ακουω
στους επισκεπτες απευθυνεσαι τυπε :S :S :Sτι λεει τυποι σημερα θα αργησουμε λιγο εδω γιατι περιμενουμε στο μαστερ να φυγει η κακιασμενη πουστρα.
μονος μου μιλαω-μονος μου τα ακουω
τυπε τι εγινε δεν προσεξα ποσοι ειμστε συμπληρωνουμε ταξι ή εστω βανακι τουριστικοστους επισκεπτες απευθυνεσαι τυπε :S :S :S
γιναμε 3 τυπεΈλα τύπε σε ακούω με προσοχή εγώ :S :S :S
περιμενουμε τον κουκο τυπε :S :S :Sτυπε τι εγινε δεν προσεξα ποσοι ειμστε συμπληρωνουμε ταξι ή εστω βανακι τουριστικο
Για τη γωγώ μιλάς?σκασε μωρη βρωμα
την κωλογρια την Χατζιδου τυπεΓια τη γωγώ μιλάς?
τυπε τον κουκο σαν αυτο που σηκωναν στα παλια ταξιμετρα ή τον κουκοπεριμενουμε τον κουκο τυπε :S :S :S
τυπε ακομη και ο στηςπου αφαντος :S :S :Sτυποι τι γνωμη σας εχουμε πουστη,εχουμε φαγητο-οχι γκουρμε-,εχουμε παζελλ αλλα και παιχνιδια ειμαστε στον σκαι το απογευμα ντορετακι με αβυζη στραπωνατζου και πιρφοπιρελλι δεν ξερω τι συμβαινει
και αλλα μελη λες να ειναι τυχαιο γεγονος?τυπε ακομη και ο στηςπου αφαντος :S :S :S
Tύπε δεν εχω δει ποτέ ανθρωπο να κατηγορει το επιπεδο καποιου αλλου και να μην εχει ο ιδιος κατωτερο επιπεδο απο αυτον που κατηγορει.σκασε μωρη βρωμα
το πτηνο τυπε :S :S :Sτυπε τον κουκο σαν αυτο που σηκωναν στα παλια ταξιμετρα ή τον κουκο
μακαρι τυπε γιατι μονο απο τις αβυζες βλεπουμε μεχρι τωρα και αυτο γιατι δεν εχουν κατι αλλο εκτος απο ρωγεςμας κοιτανε καταματα οι ρωγες της φαρμακη σημερα.