jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
παλι επιθετικος οπως και σε αλλο νημα κατι θα σου εχω κανει για να μου την λες αλλα τιτυπε παιζει να σαι ενα απ αυτα.... :S
παλι επιθετικος οπως και σε αλλο νημα κατι θα σου εχω κανει για να μου την λες αλλα τιτυπε παιζει να σαι ενα απ αυτα.... :S
δεν ειπα το αντιθετο αλλα ο χιμενεθ γιατι παραξενευτηκε που πανυγηριζαν οι περιστεριωτες για την ισοπαλια?Και τι εγινε τύπε, παλι πρωτοι ειμαστε
τυπε ηταν τοσο τυχερος που στην φωτο εχει παει να παιξει κινο?
δεν ειπα το αντιθετο αλλα ο χιμενεθ γιατι παραξενευτηκε που πανυγηριζαν οι περιστεριωτες για την ισοπαλια?
Αυριο καλειται σε απολογια ο ΠΑΟΚ, μετα ειναι στην ευχερεια του Δικαστη πότε θα βγαλει την αποφαση. Υποθετω σε 5-6 μερες.Πότε βγαίνει η απόφαση τύπε?
τυπε να τα λεμε ολα ειχε πει οτι τραυματιστηκε στο προηγουμενο και τωρα απλα ενα μικρο παραπατημα φτανειπεντακαθαρη περιπτωση μη τραυματισμου η σιχαμενη
Αν παραξενευτηκε, κακώς παραξενευτηκε.δεν ειπα το αντιθετο αλλα ο χιμενεθ γιατι παραξενευτηκε που πανυγηριζαν οι περιστεριωτες για την ισοπαλια?
τυπε δεν νομιζω να ισχυει γιατι στην τουμπα εγινε χαμος και με ευνοικη διαιτησια για τον παοκ τωρα στην εδρα του ατρομητου δεν θυμαμαιΤύπε σπάστηκε που με αυτόν σκύλιασαν ενώ στον παοκ θα ανοίξουν τα πόδια.
εισαι ωραιος και σωστοςΑν παραξενευτηκε, κακώς παραξενευτηκε.
τα σεβη μου τυπε....
επαιξε ψαλιδι μετα τεντυ :S :S :Sεπίσης πολύ περίεργο μου φάνηκε
πως και η κοπέλα της, η βρωμοουκρανή ρουμάνα
δεν πήγε να της φιλήσει το πόδι για να γίνει καλά... :S
θηλυκος Παναρας :S :S :S
ασυλια αυριο ? και αποχωρηση ποτε?
θα μπει φρεσκο αιμα τυπε :S :S :Sασυλια αυριο και αποχωρηση την πεμπτη τυπε
θα μπει φρεσκο αιμα τυπε :S :S :S
θα μπει φρεσκο αιμα τυπε :S :S :S