Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.434
- Πόντοι
- 3.656
zboutsasas...θα δώσω κι εγώ ροπαο..τυπε ειναι νωρις ακομα...αυτες οι εκλογες ειναι βουβες
zboutsasas...θα δώσω κι εγώ ροπαο..τυπε ειναι νωρις ακομα...αυτες οι εκλογες ειναι βουβες
τυπε έγινε το θαύμα?Τι έγινε νιαμου; :S :S :S
zboutsasas...θα δώσω κι εγώ ροπαο..
Τι έγινε νιαμου; :S :S :S
Πέρασα σήμερα τα γραπτά και Δευτέρα δίνω προφορικά τύποι...έπεσα λίγο να κοιμηθώ γιατί ήμουν άυπνος. :S :S :S
Τι εδινες τύπε? Lower?Πέρασα σήμερα τα γραπτά και Δευτέρα δίνω προφορικά τύποι...έπεσα λίγο να κοιμηθώ γιατί ήμουν άυπνος. :S :S :S
οδηγηση μανΤι εδινες τύπε? Lower?
ετσι και δεν περασει σε γαμησαΠέρασα σήμερα τα γραπτά και Δευτέρα δίνω προφορικά τύποι...έπεσα λίγο να κοιμηθώ γιατί ήμουν άυπνος. :S :S :S
Δίπλωμα για γουρουνα τύπε... :S :S :SΤι εδινες τύπε? Lower?
εκτη δημοτικου μαν...15 χρονια τωρα δεν μπορει να τελειωσει :S :S :S :SΤι εδινες τύπε? Lower?
Πέρασα σήμερα τα γραπτά και Δευτέρα δίνω προφορικά τύποι...έπεσα λίγο να κοιμηθώ γιατί ήμουν άυπνος. :S :S :S
Ώραίος τύπε κ την Δευτέρα καλά θα τα πας.. :S :S :S
Και γω που νόμιζα ότι είχε προχωρήσει επιτελους σε εκμάθηση ξένης γλώσσας...εκτη δημοτικου μαν...15 χρονια τωρα δεν μπορει να τελειωσει :S :S :S :S
Θα δούμε τυπαρα τους είδα καυλωμένους για κωλαράκι ντελιβερα... :S :S :S
να μην ψωλαρμενιζεις εδω μεσα και να διαβαζεις τσογλανε....Θα δούμε τυπαρα τους είδα καυλωμένους για κωλαράκι ντελιβερα... :S :S :S
προχωρησε πουτσα...ξερει ψωλαρμενικα πολυ καλα :S :S :SΚαι γω που νόμιζα ότι είχε προχωρήσει επιτελους σε εκμάθηση ξένης γλώσσας...