troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
Που είσαι εσύ ρε... όλα καλά?? :S :S :S
Που είσαι εσύ ρε... όλα καλά?? :S :S :S
ειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα
ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :SΕίναι κ ρομαντικό φίδι ο αδερφός θρουμπ :S :S :S
Τι λέει τύπε πως είσαι? :S :S :S
το ηπιαμε ομως ατζελο και την εβαλα στο λεωδορειο να γυρισει πισω.... :S :S :Sειχε παει περιοδεια γερμανια να δει την ομαδα και μετα ιταλια με το αισθημα
εγω πηγα παντως ενα τενεκε φετα στον δασκαλο για να τον περασει...αφου ειναι στουρναρι το παιδι τι να λεει?ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :S
το ηπιαμε ομως ατζελο και την εβαλα στο λεωδορειο να γυρισει πισω.... :S :S :S
δεν ειμαι σαν το πλεμπα που τον κανει οτι θελει η ελλεινης :S :S :S
εγω γυρισα με εμιρειτς βιπ θεσηγια καλο γκουρμε φαι
ησυχα τυπε μου ο χελ ακομα δινει εχει παει και ο φαλαφελακιας για εμψυχωση η για μπαχαλεμα? :S :S :S
κοροιδια δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο ο χελ :S :S :SΣιγά μην δίνει τέτοια ώρα τύπε... εδώ ήταν πριν 2 ώρες ο χελλ, αλλά δεν έγραψε τίποτα στο νήμα... :S :S :S
εγω πηγα παντως ενα τενεκε φετα στον δασκαλο για να τον περασει...αφου ειναι στουρναρι το παιδι τι να λεει?
τι να μου πει η πλεμπα ρε...Πρόσεχε τι λες εσύ ρε γιατί θα τα ακούσεις μαζεμένα.. :S :S :S
κοροιδια δηλαδη σε ολο της το μεγαλειο ο χελ :S :S :S
τι να μου πει η πλεμπα ρε...
θα το γαμησω αν δεν περασε...
Nαι τωρα κατι μας ειπες...δεν βλεπεις οτι μας εχει γαμησει ασαλιωτα ο γιακωβος.. :Sψηφισα ροπαο μονο και μονο γιατην θεληση του να παει στο παιχνιδι....
τυπε ειναι νωρις ακομα...αυτες οι εκλογες ειναι βουβεςNαι τωρα κατι μας ειπες...δεν βλεπεις οτι μας εχει γαμησει ασαλιωτα ο γιακωβος.. :S