ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
κατι ταπεινα μπριζολιδια ζεσταινω τυπε :-τσιμπησες τυποτις τυπε μου :S :S :S
εσυ; :S : :S :S
κατι ταπεινα μπριζολιδια ζεσταινω τυπε :-τσιμπησες τυποτις τυπε μου :S :S :S
Ετοιμαστείτε για τρέλα αντίποινα νιαμου... :S :S :S
ωραίος τυπε 5 καλαμάκια κοτόπουλο πατατουλες πιτακια καλαμποκισια και φέτα για συμπληρωμα :S :S :Sκατι ταπεινα μπριζολιδια ζεσταινω τυπε :-
εσυ; :S : :S :S
στο καπακι τυπε κανα προφ δεν θα παιξει; :S :S :Sωραίος τυπε 5 καλαμάκια κοτόπουλο πατατουλες πιτακια καλαμποκισια και φέτα για συμπληρωμα :S :S :S
στο καπακι τυπε κανα προφ δεν θα παιξει; :S :S :S
τυπε ρωτησα αν μπορει να ανεβει,γιατι δεν ειχε περασει ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ειχα ξαναπαρει την συγκεκριμενη,και δεν πηρα απαντηση,οποτε δεν μπαινω στην διαδικασια :S :S :SΝάσο τι έγινε με την κριτική, δεν την ανέβασες?? :S :S :S
και σου χει δωσει την εντυπωση ο Αντζελο οτι παιζει ρολο τυπε ; :S :S :SΤύπε βράδυ είναι... :S :S :S
τυπε ρωτησα αν μπορει να ανεβει,γιατι δεν ειχε περασει ενας χρονος απο την τελευταια φορα που ειχα ξαναπαρει την συγκεκριμενη,και δεν πηρα απαντηση,οποτε δεν μπαινω στην διαδικασια :S :S :S
και σου χει δωσει την εντυπωση ο Αντζελο οτι παιζει ρολο τυπε ; :S :S :S
εκτος τυπε αν υπαρχει διαφοροποιηση στις υπηρεσιες.κατι ειχα να γραψω αλλα τωρα αστο,γαμα το :S :S :SΑν υπάρχει κανόνας που λέει ότι δεν επιτρέπεται να βάλεις κριτική με την ίδια γυναίκα αν δεν περάσει 1 χρόνος τι τον ρωτάς κ εσύ τύπε.... :S :S :S
έχω μιλφειγ από Δέσποινα :S :S :Sστο καπακι τυπε κανα προφ δεν θα παιξει; :S :S :S
εκτος τυπε αν υπαρχει διαφοροποιηση στις υπηρεσιες.κατι ειχα να γραψω αλλα τωρα αστο,γαμα το :S :S :S
έχω μιλφειγ από Δέσποινα :S :S :S
σε ποιο θέμα τυπε μου? :S :S :SΤύπε πως την παλεύεις βραδυάτικα :S :S :S
σε ποιο θέμα τυπε μου? :S :S :S
Τελικά αυτηνης τα μιλφειγ είναι όντως τα καλύτερα ή έστω πολύ καλά?έχω μιλφειγ από Δέσποινα :S :S :S
τυπε πουτσα δεν έχω φάει καλύτερο lemon pie από της Δέσποινας!Τελικά αυτηνης τα μιλφειγ είναι όντως τα καλύτερα ή έστω πολύ καλά?
μία χαρά τυπε το κοντρολαρουμε :S :S :S εσυ τυπε μου εφαγες το φιδέ σου :S :S :SΣτη μάσα τύπε... :S :S :S
καλύτερα τυπε μουΤελικά αυτηνης τα μιλφειγ είναι όντως τα καλύτερα ή έστω πολύ καλά?