ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.425
- Πόντοι
- 5.006
με το καλο αδελφε και μετα φυγαμε για κοκκαλο γκρουρμε με φαλαφελακια :S :S :SΈλα τύπε στις 12 το μεσημέρι... :S :S :S
με το καλο αδελφε και μετα φυγαμε για κοκκαλο γκρουρμε με φαλαφελακια :S :S :SΈλα τύπε στις 12 το μεσημέρι... :S :S :S
Tυπε λεμε να σκουπιδιασουμε τον hell αυριο που θα δινει,ετσι,για να πεισμωσει μπας και περασει επιτελους :- :S :S :S :Sψιλο χλωμα θα δειξει τυπε :S :S :S
δινει και προφορικα τυπε Δευτερα :S :S :Sμε το καλο αδελφε και μετα φυγαμε για κοκκαλο γκρουρμε με φαλαφελακια :S :S :S
θα τσιμπησει αυριο στις εξετασεις τυπε..ενα αρχιδι :- :S :S :Sτσιμπησες τιποτα για βραδακι? :S :S :S
τσιμπησες τιποτα για βραδακι? :S :S :SΝαι αδερφέ να σαι καλά...
λες τυπε μου να πιασει αυτο :S :S :S :-(Tυπε λεμε να σκουπιδιασουμε τον hell αυριο που θα δινει,ετσι,για να πεισμωσει μπας και περασει επιτελους :- :S :S :S :S
αφου βλεπεις τυπε,με το διαβασμα δεν γινεται τιποτα :S :S :Sλες τυπε μου να πιασει αυτο :S :S :S :-(
:S :S :Sθα τσιμπησει αυριο στις εξετασεις τυπε..ενα αρχιδι :- :S :S :S
σωστα τυπε μου :S :S :Sαφου βλεπεις τυπε,με το διαβασμα δεν γινεται τιποτα :S :S :S
θα τσιμπησει αυριο στις εξετασεις τυπε..ενα αρχιδι :- :S :S :S
Τύποι μήπως το αυγοκομενο σκουλίκι έμπλεξε με τίποτα ασβερκους?
λες τυπε μου να πιασει αυτο :S :S :S :-(
Τυπε λέω καλύτερα να περιμένετε άμα δεν πάει καλά να έχετε και θέμα σκουπιδιασματος... :S :S :S
προσπαθώ τυπε μου να κρατάω τα προσχήματα :S :S :SΤύπε μην παρασύρεσαι κ εσύ... στάσου στο ύψος σου :S :S :S
Ετοιμαστείτε για τρέλα αντίποινα νιαμου... :S :S :S
τυπε για το καλο του το κανω :S :S :S
Έλεος τύπε έχεις γίνει μεγάλος μπαχαλάκιας :S :S :S
δεν μπορεσε να διαχειριστει την επικη ανατροπη τυπε :S :S :SΤύπε δεύτερη μέρα κ δεν έχει δώσει σημεία ζωής :S :S :S
τσιμπησες τυποτις τυπε μου :S :S :Sτυπε για το καλο του το κανω :S :S :S