ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
λες να τον χαλασει τυπε μου; ψοφαει για κατι τετοια :S :S :S
λες να τον χαλασει τυπε μου; ψοφαει για κατι τετοια :S :S :S
ναζια τυπε, γονατιστος θα επιστρεψει αποψε :S :S :S
τυποι συγνωμη που σας το χαλαω αλλα ο τεντυ γονατιστος εκανε καριεραΚαι γονατιστος τυπε μου θα φυγει.... :S :S :S
Και γονατιστος τυπε μου θα φυγει.... :S :S :S
την κρινουμε θετικα τυπε,πολυ καλα εκανε :S :S :SΟχι τυπε ισα ισα θα νιωσει εστω και με μπινελικια οτι υπαρχει σαν ανθρωπος...πως κρινετε κινηση Νασου να γραψει στα αρχιδια του ολο το νημα και να ξαναφερει τη πουσταρα να μας γεμισει πουστριλικια και εμετιλικια;
τυποι συγνωμη που σας το χαλαω αλλα ο τεντυ γονατιστος εκανε καριερα
την κρινουμε θετικα τυπε,πολυ καλα εκανε :S :S :S
Καποιος πιο αντικειμενικος; :S :S :S
τυπε ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει προθεση να σε εκνευρισει παντωςΟχι τυπε ισα ισα θα νιωσει εστω και με μπινελικια οτι υπαρχει σαν ανθρωπος...πως κρινετε κινηση Νασου να γραψει στα αρχιδια του ολο το νημα και να ξαναφερει τη πουσταρα να μας γεμισει πουστριλικια και εμετιλικια;
Οχι τυπε ισα ισα θα νιωσει εστω και με μπινελικια οτι υπαρχει σαν ανθρωπος...πως κρινετε κινηση Νασου να γραψει στα αρχιδια του ολο το νημα και να ξαναφερει τη πουσταρα να μας γεμισει πουστριλικια και εμετιλικια;
τυπε ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει προθεση να σε εκνευρισει παντως
τυπε σε καναμηνα θα αλλαξεις γνωμηΗ Μιση Ειναι Δικη Μου Τυπε... :-
Η Αλλη Μιση Δικη Σου Που Εισαι Ο Προστατης Των Τεραστιων Θηλαστικων (Π.χ. Ορκας) !!!
τυπε σε καναμηνα θα αλλαξεις γνωμη
Ο Νασος Ειναι Bro Τυπε !!!
εγω σαν πιο αντικειμενικος θεωρω οτι ηταν μια διακριτικη κινηση με πολλαπλους στοχους και μπραβο του που το σκεφτηκε
εγω σαν πιο αντικειμενικος θεωρω οτι ηταν μια διακριτικη κινηση με πολλαπλους στοχους και μπραβο του που το σκεφτηκεΚαποιος πιο αντικειμενικος; :S :S :S
εγω σαν πιο αντικειμενικος θεωρω οτι ηταν μια διακριτικη κινηση με πολλαπλους στοχους και μπραβο του που το σκεφτηκε
Εννοειται τυπε... :S :S :S
τυπε εισαι εκνευρισμενος και δεν μπορω να κανω διαλογο μαζι σου
τυπε εισαι εκνευρισμενος και δεν μπορω να κανω διαλογο μαζι σουΘα σου πω τι θα γινει γιατι το εχω ξαναδει το εργο...θα ξαναμπει η πουσταρα και στην αρχη θα προσπαθησει να φερθει σαν ανθρωπος.Μολις δει οτι ΞΑΝΑ τον γραφουν ολοι στα αρχιδια τους θα αρχισει να ποσταρει πουτσες και να προκαλει διαφορα μελη μπας και του δωσουν σημασια.Οταν με μαθηματικη ακριβεια εκτραχυνθει θα φαει τα γαμωσταυριδια του και θα παει να κουρνιασει στο πουστονημα του...
1-2 Ασυλιες Να Χασουν Οι Ανθυποδιασημοι(Οπως Αποψε)Η Ορκα Εχει Επιστρεψει με Το Φαλαινοθηρικο Που την Εφερε !!!