ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
η κυπρια μελινα μπαρμπα
η κυπρια μελινα μπαρμπα
[size=14pt]Βρωμουσα ΧελωνοΛαουριτα[/size] Τωρα Στο Πανοραμα & Με Την [size=14pt]Βλαχαβανη[/size] !!! Και Για Τις Δυο
τυπε,μη δημόσια θες να πειςτυπε γνωμη σου για μη απαντηση τεντυ :S :S :S
σε προλαβα ρε νιμου :S :S :Sξεκιναω ανασκοπηση
τυπε γνωμη σου για μη απαντηση τεντυ :S :S :S
τυπε ηταν αναγκη να μπεις στο νημα του τεντυ τι πιστευεις οτι θα του ειχε γραψειο νασος και μες στην αγρια νυχτα κι ολας σε βρισκω πολυ σκληροπυρινικο.
υγ στο νημα του εχω μπει μια φορα καταλαθος απο καποιον που ποσταρε καποιο λινκ και απο τοτε εχασα το μισο μου στομαχι
:S :S :Sτυπε,μη δημόσια θες να πεις
ειναι τυπε και γλυκια και αθωα δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι το παιζειεγω δεν αντεξα και το ριξα στην φακλανοχαζη που τωρα το παιζει γλυκια κι αθωα
το σαιρβαιβορ ειναι το παιχνιδι των ανατροπων :S :S :Sσοκαρουν οι εξελιξεις, λετε να δουμε σακη και λιανο στον στιβο μαχης για το ποιος θα παρουσιαζει το επαθλο της ημερας; :S :S :S
ντροπη σουΤελικα Τυπε Εισαι Μεγαλος Φιλοζωος !!! :S :S :S
Ορκα Δαγκωτο Εγω Τυπε !!!
ειναι τυπε και γλυκια και αθωα δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι το παιζει
τυπε εχεις μεγαλο προβλημα με τηνΤυπε Εχεις Εκτιμησει Λαθος Τον Νηματοθετη Νομιζω !!!
Οσο Και Να Τον Ταλαιπωρει Ο Μαυρος Παναρας...Δεν Νομιζω -Οσο Φιλοζωος & Αν Ειναι- Ο Νηματοθετης Να Αντεχει Περισσοτερο Την Ορκα Με Την Τσιριδα
& Το "Αστειρευτο" Χιουμορ Της !! :S :S :S :S :S
το πνευμα του ζει αναμεσα μας τυπε :S :S :Sνα αλλα εγω αργησα να τελειωσω
υγ τεντιστικο χιουμορ
να αλλα εγω αργησα να τελειωσωσε προλαβα ρε νιμου :S :S :S
ναζια τυπε, γονατιστος θα επιστρεψει αποψε :S :S :S
καπου διαβασα οτι ο τουρκαλας χωριζει λες αυτο να εχει καποια σχεση,λες να την καρφωσει 10χιλιαρικα της δινει ουτε αραβας να ηταν.σε στηριζω τυπε, θα χυνουν ποταμια οι αλλοθρησκοι με το ντινακι σ'ενα μηνα απο τωρα
Και γονατιστος τυπε μου θα φυγει.... :S :S :S
λες να τον χαλασει τυπε μου; ψοφαει για κατι τετοια :S :S :S
ντροπη σου