jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε η κοπελα ηταν στουμπωμενη πρωτα εφυγαν τα κεφτεδακιαελπιζω οι μαλακες της Μισκο να μην εχουν στειλει τιποτα ληγμενα μακαρονια και εχουμε παρατραγουδα...
τυπε η κοπελα ηταν στουμπωμενη πρωτα εφυγαν τα κεφτεδακιαελπιζω οι μαλακες της Μισκο να μην εχουν στειλει τιποτα ληγμενα μακαρονια και εχουμε παρατραγουδα...
τυπε μαζι πηγαινατε σχολειο.Αυτο γκιατι μιλα ετσι?
Η Ντινα δεν θα μοιραστει το φαγητο της που ελεγε :S :S
τυπε ντροπη δεν το περιμενα απο εσεναΗ Ντινα δεν θα μοιραστει το φαγητο της που ελεγε :S :S
τυπε απο εσενα το περιμεναΤυπε Νομιζω Οτι Ουτε Για Πλακα Δεν Υπαρχει Αυτο Που Εγραψες !!!
πηχος ροδανθη γραψανε με τις αναλυσεις τουςΚαταπληκτικη αναλυση και επιχειρημα απο Πηχο..."Ηταν θεμα τυχης γιατι με το που εριχνε ο αλλος μπαμ εριχνε ο αλλος πετυχαινε το στοχο και κερδιζανε".
Η ποιότητα σωστή ανάλυση θα ήταν να πεις ότι επειδή μπήκε η άλλη και μετά έριξα και δεν μπήκε αλλά ο άλλος έριξε και μπήκε και γω δεν έριξα καλά και μετά έχασα
εχει πολυ πλουσιο λεξιλογιο τυπε...Ο Παζεεελλλ πρεπει μικρος να καταπιε ενα λεξικο νεοΕλληνικης του Μπαμπινιωτη...."παμε να δουμε τι θα κερδισετε αμα κερδισετε". :S :S :S
Το'χασα λιγουλάκι ε;Τυπε μου θα μου επιτρεψεις να σε διορθωσω....η πιο σωστη αναλυση θα ηταν "εριξα εγω και μετα εριξε ο αλλος και νομιζα οτι δεν εριξε γιαυτο δεν εριξα αμεσως αλλα μετα οταν εριξα ειχε ριξει ηδη ο αλλος και εχασα."