jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε η κοπελα ηταν στουμπωμενη πρωτα εφυγαν τα κεφτεδακιαελπιζω οι μαλακες της Μισκο να μην εχουν στειλει τιποτα ληγμενα μακαρονια και εχουμε παρατραγουδα...
![]()
τυπε η κοπελα ηταν στουμπωμενη πρωτα εφυγαν τα κεφτεδακιαελπιζω οι μαλακες της Μισκο να μην εχουν στειλει τιποτα ληγμενα μακαρονια και εχουμε παρατραγουδα...
![]()
τυπε μαζι πηγαινατε σχολειο.Αυτο γκιατι μιλα ετσι?
Η Ντινα δεν θα μοιραστει το φαγητο της που ελεγε:S :S
τυπε ντροπη δεν το περιμενα απο εσεναΗ Ντινα δεν θα μοιραστει το φαγητο της που ελεγε:S :S
τυπε απο εσενα το περιμεναΤυπε Νομιζω Οτι Ουτε Για Πλακα Δεν Υπαρχει Αυτο Που Εγραψες !!!![]()
![]()
πηχος ροδανθη γραψανε με τις αναλυσεις τουςΚαταπληκτικη αναλυση και επιχειρημα απο Πηχο..."Ηταν θεμα τυχης γιατι με το που εριχνε ο αλλος μπαμ εριχνε ο αλλος πετυχαινε το στοχο και κερδιζανε".![]()
Η ποιότητα σωστή ανάλυση θα ήταν να πεις ότι επειδή μπήκε η άλλη και μετά έριξα και δεν μπήκε αλλά ο άλλος έριξε και μπήκε και γω δεν έριξα καλά και μετά έχασα![]()
εχει πολυ πλουσιο λεξιλογιο τυπε...Ο Παζεεελλλ πρεπει μικρος να καταπιε ενα λεξικο νεοΕλληνικης του Μπαμπινιωτη...."παμε να δουμε τι θα κερδισετε αμα κερδισετε". :S :S :S
Το'χασα λιγουλάκι ε;Τυπε μου θα μου επιτρεψεις να σε διορθωσω....η πιο σωστη αναλυση θα ηταν "εριξα εγω και μετα εριξε ο αλλος και νομιζα οτι δεν εριξε γιαυτο δεν εριξα αμεσως αλλα μετα οταν εριξα ειχε ριξει ηδη ο αλλος και εχασα."