Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε θα μπορουσες να περιμενεις να δεις την σπυροπουλου την ωρα που θαετρεχεετρωγε
τυπε θα μπορουσες να περιμενεις να δεις την σπυροπουλου την ωρα που θαετρεχεετρωγε
αν μπορουσα θα της εβαζα λιγο συμπληρωμα διατροφης τυπε :S :S :Sτυπε θα μπορουσες να περιμενεις να δεις την σπυροπουλου την ωρα που θαετρεχεετρωγε
Η αδερφαρα ο Μουρουτσος υποτιθεται Ολυμπιονικης σε μαχητικο σπορ και οταν εβλεπε οτι αστοχουσε τα παραταγε και πηγαινε περπατωντας....
Αυτοι οι μαλακες οι Διασημοι πρεπει να αναψουν λαμπαδα στον Δαλακα Mε Το Τεραστιο Παπαρι...
"Επηγκεςςςς Τεοοοοοοο"
Μαυρος Παναρας 12/02/2018
και τωρα θα βγαλουν τακο την Σανιδα Σωτηριας τα σκουληκια
τυπε τρωει μονο σιτεμενες πρωτεεινεςαν μπορουσα θα της εβαζα λιγο συμπληρωμα διατροφης τυπε :S :S :S
δεν μασαμε...την μαθαμε την πουστια τους..Εντωμεταξυ αν προσεξατε στο τρειλερ του σημερινου επεισοδιου εδειχνε τον Δαλακα να λεει "εγω αμα χανω το ριχνω σε μενα"....εκει ημουν σιγουρος οτι θα κερδισουν οι ψευτοΔιασημοι.
μακαρι για το καλο του παιχνιδιου και δικο μας γιατι με τα αθληματα δεν βγαινειπροβλεπω μεγαλο φαγωμα μεταξυ βλακομαχητων τωρα οσο οι διασημοι θα τρωνε μακαρονια
Έτσι,κι εγώ γι αυτό το είπα πριν ;)Εντωμεταξυ αν προσεξατε στο τρειλερ του σημερινου επεισοδιου εδειχνε τον Δαλακα να λεει "εγω αμα χανω το ριχνω σε μενα"....εκει ημουν σιγουρος οτι θα κερδισουν οι ψευτοΔιασημοι.