giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
τυπος Νασος Νο1 μπαχαλακιας...
Μεγαλύτερος μπαχαλάκιας από τον χελλ δεν παίζει τύπε.. :S :S :S
σηκωνει ψηφοφορια το θεμα γνωμη σαςΜεγαλύτερος μπαχαλάκιας από τον χελλ δεν παίζει τύπε.. :S :S :S
και να γινει παντως τυπε ουτε θα παρεξηγηθω ουτε θα αποχωρησω....μη σου πω οτι θα μπαχαλεψω κι εγω...μην τους βαζεις ιδεες τυπε..ειναι μπαχαλακηδες
Αέρας κοπανιστός τύπε... εσύ... :S :S :S
Μεγαλύτερος μπαχαλάκιας από τον χελλ δεν παίζει τύπε.. :S :S :S
κρασο τυπε?
κρασο τυπε?Τυπαρα μου εγω σημερα ειπα λιγο να αποτοξινωθω και προχωρησα σε κιοφτεδακια γεμιστα με φετα και πατατες τηγανητες με κοκκινη σαλτσα,μαρουλοσαλατα και για επιδορπιο ενα ντονατ κανελα απο το Frank's.... :S :S :S
Δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη...
βλεπω να του τραβαει διαζυγιο μετα απο χρονια και να του παιρνει και τα σωβρακα του πυρφορου :S :S :Sτουλάχιστον πηρε κωλο μετα?
βλεπω να του τραβαει διαζυγιο μετα απο χρονια και να του παιρνει και τα σωβρακα του πυρφορου :S :S :S
κλαμααααααμπα δεν νομιζω...αν τον απειλησει με διαζυγιο, θα της κανει δωρο κανα διαστημοπλοιο...
Τυπαρα μου εγω σημερα ειπα λιγο να αποτοξινωθω και προχωρησα σε κιοφτεδακια γεμιστα με φετα και πατατες τηγανητες με κοκκινη σαλτσα,μαρουλοσαλατα και για επιδορπιο ενα ντονατ κανελα απο το Frank's.... :S :S :S
επειτα απο συντομη συσκεψη και τελικη ψηφοφορια με τα μελη λιλα,τεντυ και τζωρτζη(master sef) και με ψηφους 3 υπερ 2 κατα(3-2) αποφασισα να επιστρεψω στο αγνο σκουπιδιασμα και μπαχαλεμα του νηματος...και οποιον παρει ο χαρος αφου με βλεπω για ....
υγ θα ηθελα να ευχαριστησω τα αγαπητα μελη που δεν θελαν την αποχωρηση μου(δεν θα αναφαιρω ονοματα για να μην εκθεσω) και αντεδρασαν με μυνηματα στηριξης αλλα και αυτους??? που την ηθελαν
υγ2 στην ψηφοφορια το τελικο αποτελεσμα διαμορφωσε η προεδρικη ψηφος του τεντυ που πιανεται για 2
[move]
ραντεβου το βραδυ[/move]
τυπε με τον εαυτο σου συσκεφτηκες δηλαδη?επειτα απο συντομη συσκεψη και τελικη ψηφοφορια με τα μελη λιλα,τεντυ και τζωρτζη(master sef) και με ψηφους 3 υπερ 2 κατα(3-2) αποφασισα να επιστρεψω στο αγνο σκουπιδιασμα και μπαχαλεμα του νηματος...και οποιον παρει ο χαρος αφου με βλεπω για ....
υγ θα ηθελα να ευχαριστησω τα αγαπητα μελη που δεν θελαν την αποχωρηση μου(δεν θα αναφαιρω ονοματα για να μην εκθεσω) και αντεδρασαν με μυνηματα στηριξης αλλα και αυτους??? που την ηθελαν
υγ2 στην ψηφοφορια το τελικο αποτελεσμα διαμορφωσε η προεδρικη ψηφος του τεντυ που πιανεται για 2
[move]
ραντεβου το βραδυ[/move]