Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Αέρας κοπανιστός τύπε... εσύ...  :S :S :S

Τυπαρα μου εγω σημερα ειπα λιγο να αποτοξινωθω και προχωρησα σε κιοφτεδακια γεμιστα με φετα και πατατες τηγανητες με κοκκινη σαλτσα,μαρουλοσαλατα και για επιδορπιο ενα ντονατ κανελα απο το Frank's.... :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Ακόμα δεν το κλείσατε το μαγαζάκι σας;

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Τυπαρα μου εγω σημερα ειπα λιγο να αποτοξινωθω και προχωρησα σε κιοφτεδακια γεμιστα με φετα και πατατες τηγανητες με κοκκινη σαλτσα,μαρουλοσαλατα και για επιδορπιο ενα ντονατ κανελα απο το Frank's.... :S :S :S
κρασο τυπε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
louketο.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
τουλάχιστον πηρε κωλο μετα? :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
βλεπω να του τραβαει διαζυγιο μετα απο χρονια και να του παιρνει και τα σωβρακα του πυρφορου :S :S :S

μπα δεν νομιζω...αν τον απειλησει με διαζυγιο, θα της κανει δωρο κανα διαστημοπλοιο...

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
επειτα απο συντομη συσκεψη και τελικη ψηφοφορια με τα μελη λιλα,τεντυ και τζωρτζη(master sef) και με ψηφους 3 υπερ 2 κατα(3-2) αποφασισα να επιστρεψω στο αγνο σκουπιδιασμα και μπαχαλεμα του νηματος...και οποιον παρει ο χαρος αφου με βλεπω για  :ban:....
υγ θα ηθελα να ευχαριστησω τα αγαπητα μελη που δεν θελαν την αποχωρηση μου(δεν θα αναφαιρω ονοματα για να μην εκθεσω) και αντεδρασαν με μυνηματα στηριξης αλλα και αυτους??? που την ηθελαν  :birdman:
υγ2 στην ψηφοφορια το τελικο αποτελεσμα διαμορφωσε η προεδρικη ψηφος του τεντυ που πιανεται για 2 :birdman:
[move]
ραντεβου το βραδυ
[/move]

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
αιώνια κώλο για τον μαλάκα και τους φίλους του

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

light αποτοξίνωση δηλαδή..  :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
επειτα απο συντομη συσκεψη και τελικη ψηφοφορια με τα μελη λιλα,τεντυ και τζωρτζη(master sef) και με ψηφους 3 υπερ 2 κατα(3-2) αποφασισα να επιστρεψω στο αγνο σκουπιδιασμα και μπαχαλεμα του νηματος...και οποιον παρει ο χαρος αφου με βλεπω για  :ban:....
υγ θα ηθελα να ευχαριστησω τα αγαπητα μελη που δεν θελαν την αποχωρηση μου(δεν θα αναφαιρω ονοματα για να μην εκθεσω) και αντεδρασαν με μυνηματα στηριξης αλλα και αυτους??? που την ηθελαν  :birdman:
υγ2 στην ψηφοφορια το τελικο αποτελεσμα διαμορφωσε η προεδρικη ψηφος του τεντυ που πιανεται για 2 :birdman:
[move]
ραντεβου το βραδυ
[/move]

:headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
επειτα απο συντομη συσκεψη και τελικη ψηφοφορια με τα μελη λιλα,τεντυ και τζωρτζη(master sef) και με ψηφους 3 υπερ 2 κατα(3-2) αποφασισα να επιστρεψω στο αγνο σκουπιδιασμα και μπαχαλεμα του νηματος...και οποιον παρει ο χαρος αφου με βλεπω για  :ban:....
υγ θα ηθελα να ευχαριστησω τα αγαπητα μελη που δεν θελαν την αποχωρηση μου(δεν θα αναφαιρω ονοματα για να μην εκθεσω) και αντεδρασαν με μυνηματα στηριξης αλλα και αυτους??? που την ηθελαν  :birdman:
[move]
ραντεβου το βραδυ
[/move]
τυπε με τον εαυτο σου συσκεφτηκες δηλαδη? :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom