Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τυπε ο πήχος είναι άντρας.. :S :S :S
Τυπε Στη Μαπα Αδιαμφισβήτητα !!! :S :S :S
Αλλα Εχει Ενα ΚώλοοΟοο !!!
Τυπε, θα συνεχίσει η γεύση φράουλα με το στραπον του πηχου..Εχυσε ο Φραουλιτσας με το τσιζκεικ φραουλα....εντωμεταξυ ολοι μιλανε μεταξυ τους με τα μικρα τους μονο τον Πηχο τον λενε με το επιθετο του.
τυπε τελος το νημα για να μην χαλασω το στομα μου
Ο αλλος οπως ειδες παρεξηγηθηκε....
Το βίντεο με το ρεκόρ
Στον τελικό του κουίζ είναι οι δυο γκόμενες με τα πιο χάλια προσωπα στο Survivor :S
Τυπε από μπροστά έχει μπεγλερια.. :S :S :SΤυπε Στη Μαπα Αδιαμφισβήτητα !!! :S :S :S
Αλλα Εχει Ενα ΚώλοοΟοο !!!
τυπε εγω εκανα χαβαλε και μονο ουτε εβρισα καποιον απο εδω ουτε προσπαθησα να προσβαλλω και να θιξω.το προβλημα δεν εχει να κανει με εσας αλλωστε χαβαλε καναμε και τον χαβαλε τον καταλαβαινω και τον επιδιωκω αλλα με τον νηματοθετη και με ολα αυτα που εγραφε για να με προσβαλλει οποτε οπως ειπα τελος για να μην βρωμισω το στομα μουΤοσες Μερες Κανει Χαβαλε & Ψωλαμενιζει Σημερα Παρεξηγηθηκε !! Τι Να Πει Κανεις ???
Ομολογω ΔΕΝ Το Περιμενα !!! :S :S :S
τυπε εγω εκανα χαβαλε και μονο ουτε εβρισα καποιον απο εδω ουτε προσπαθησα να προσβαλλω και να θιξω.το προβλημα δεν εχει να κανει με εσας αλλωστε χαβαλε καναμε και τον χαβαλε τον καταλαβαινω και τον επιδιωκω αλλα με τον νηματοθετη και με ολα αυτα που εγραφε για να με προσβαλλει οποτε οπως ειπα τελος για να μην βρωμισω το στομα μου
Τυπε από μπροστά έχει μπεγλερια.. :S :S :S
Από το σημερινό επεισόδιο μου έμεινε το κωλαράκι της Ντάρια!
Ναι!!!!!!!