ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
τυπε παιζουν φωτο με μουνοχειλα αν ενδιαφερεσαι :S :S :SΑυτή η ξένια ρεκ που είναι σαν ινδιάνα νομίζω είναι ότι πιό αξιαγάμητο εκί μέσα.
τυπε παιζουν φωτο με μουνοχειλα αν ενδιαφερεσαι :S :S :SΑυτή η ξένια ρεκ που είναι σαν ινδιάνα νομίζω είναι ότι πιό αξιαγάμητο εκί μέσα.
τιμη γνωριμιας 100?? :S :S :Sτυπε παιζουν φωτο με μουνοχειλα αν ενδιαφερεσαι :S :S :S
τα ελεγα εγω και εσυ τον δικαιολογεις τι να πωτον ηπιε ο γαυρος τυπε
ειναι αρχη ακομα ειμαι υποστηρικτικος προς το μωρακι το σκουπιδιασμα θα ερθει με την ωρα του.τυπε παλια σκουπιδιαζες και καμια dyke,τωρα στον πουτσο σου :S :S :S
τυπε 50 ευρω για πεντακαθαρο μουνοτρυπιδι και 50 για την τελειωτικη πιπα στον τεχνικο :S :S :Sτιμη γνωριμιας 100?? :S :S :S
ο καλυτερος αναμεσα στον πιπαλεκο2 και στον τεντυτυπε ηθελα να κερδισει ο καλυτερος :S :S :S
ειναι αρχη ακομα ειμαι υποστηρικτικος προς το μωρακι το σκουπιδιασμα θα ερθει με την ωρα του.
υγ τωρα σκουπιδιαζουμε τον τεντυ τυπε αλλα με τροπο γιατι θα σπασει και θα τον χασουμε ειναι στα ορια του
τυπε ο τεντυ ειναι αυτο που ειναι,δεν το κρυβει.ο καλυτερος αναμεσα στον πιπαλεκο2 και στον τεντυ
Αυτή η ξένια ρεκ που είναι σαν ινδιάνα νομίζω είναι ότι πιό αξιαγάμητο εκί μέσα.
τυπε αυτος ο μπρουταλισμος σου ειναι που τον αναβειΤυπε το σωστο ειναι οτι αυτη τη σιχαμενη κακιασμενη και ακοινωνητη βρωμοπουστα τη σκουπιδιαζω μονο εγω...εσεις τη χαιδευετε γιαυτο και εχει παρει αερα.
εχει και αυτη Ινδιανικο ονομα τυπε.το 'Μελαχροινο Τσιμπουκι' :S :S :SΝάσο,
Αυτη η ξενια ρεκ εχει θρεντάκι?
Έχω γαμήσει Απάτσι ινδιάνα στο σαν αντονιο το 1997
Έχω ευαισθησία σ αυτό το είδος
εχει και αυτη Ινδιανικο ονομα τυπε.το 'Μελαχροινο Τσιμπουκι' :S :S :S
καταλαβα τυπε βριζουμε αισχρα τον κρυφοπουστα και τον οπου μπορουμε και συνεχιζουμε τζεντλι με τον τεντυτυπε ο τεντυ ειναι αυτο που ειναι,δεν το κρυβει.
η αλλη η βρωμοπουστα ο ΠιπΑλεκος το παιζει αντρας ενω γαμιεται με τραβελια και εχει και κλωναρια το αρχιδι.φαινεται ποιος ειναι βεβαια :S :S :S
Νάσο,
τυπε ο τεντακος δεν το τραβαει αν δεν τον τσιγκλισεις,εχει και την πλακα του.καταλαβα τυπε βριζουμε αισχρα τον κρυφοπουστα και τον οπου μπορουμε και συνεχιζουμε τζεντλι με τον τεντυ
Νάσο,
Αμέσως μετά τα αγωνίσματα με όλη τη μπιχλα και το φιλαδέλφεια που θα χει το μουνί ης.Το ξεμουνιαζες τυπε :S :S :S