ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.945
- Πόντοι
- 24.596
:S :S :Sεισαι επιθετικος τυπε ή νομιζω
σου εκανα κατι ?τον κερδισες ειναι ολος δικος σου γιατι μου μιλας με τετοιο τροπο?
:S :S :Sεισαι επιθετικος τυπε ή νομιζω
σου εκανα κατι ?τον κερδισες ειναι ολος δικος σου γιατι μου μιλας με τετοιο τροπο?
εισαι επιθετικος τυπε ή νομιζωελα ρε νιμου,που γαμιεσαι τοσες μερες; :S :S :S
Εχω κατι νευρα αυτη τη στιγμη σκοτωνω τη σιχαμενη παλιοπουσταρα Τεντυ που θα πεθανει με σηψαιμια απο σφηνωμενο δονητη στη βρωμοκωλαρα της λεμε....
τον ηπιε ο γαυρος τυπεTι επαθες τυπε :S :S :S
τυπε η δαλακα πρεπει να ειναι μεγαλη στραπωνατζου αν συνεχισουν ετσι βλεπω να στραπωναρει πολλες εκει μεσαΤα μουνοπανα οι διασημοι εχουνε συννενοηθει να προσεχουν τι θα λενε οταν ειναι μπροστα οι καμερες για να μην παθουν οτι ο Χανταμπακης .
Για την χαρα του παιχνιδιου ελπιζουμε σε απανωτές ηττες για να σπασουνε και να αρχισει η φαγομαρα και το ξακατινιασμα :S :S :S
Tι επαθες τυπε :S :S :S
τυπε ψυχραιμια ολοι χαλια ειμαστε...αλλα μας αξιζε με αυτα που κανει η διοικηση.
βλεπω να δημιουργησεις θεμα με τον αγαπητικο του τεντυ εμενα πιο πανω με εβρισε πριν απο λιγο
τον ηπιε ο γαυρος τυπε
τυπε ψυχραιμια ολοι χαλια ειμαστε...αλλα μας αξιζε με αυτα που κανει η διοικηση.Εχω κατι νευρα αυτη τη στιγμη σκοτωνω τη σιχαμενη παλιοπουσταρα Τεντυ που θα πεθανει με σηψαιμια απο σφηνωμενο δονητη στη βρωμοκωλαρα της λεμε....
τον ηπιε ο γαυρος τυπε
τυπε ψυχραιμια ολοι χαλια ειμαστε...αλλα μας αξιζε με αυτα που κανει η διοικηση.
βλεπω να δημιουργησεις θεμα με τον αγαπητικο του τεντυ εμενα πιο πανω με εβρισε πριν απο λιγο
το παιζεις και αηδιασμενος:S :S :S
τυπε παλια σκουπιδιαζες και καμια dyke,τωρα στον πουτσο σου :S :S :Sτο παιζεις και αηδιασμενος
Ο Αλεκος2 τον πινει καθε μερα και δεν στενοχωριεται τυπε. :S :S :S
εισαι εριστικος μπραβο-μπραβοτον ηπιε ο γαυρος τυπε
τυπε ηθελα να κερδισει ο καλυτερος :S :S :Sεισαι εριστικος μπραβο-μπραβο