Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Οχι τυπε για ξεκαρφωμα το εβαλα....εχεις δει εσυ εδω μεσα πουστηδες και τραβελολαγνους; :S :S :S

Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου.. Μέσα εδώ υπάρχει μόνο αφρόκρεμα τύπε..  :S :S :S

Palucky Luke

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
1
Ο 35χρονος, Πάτρικ Ογκουνσότο, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Μουδανιών, ενώ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στο φετινό Survivor, αν και ήταν έτοιμος να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

"Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα πάω στο Survivor. Ετοιμαζόμουν για πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε.

Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά. Επειδή ήμασταν γνωστοί κι εγώ και ο Σαϊτιώτης, δεν μας πήραν. Πήραν αυτούς που είχαν γνωστούς σε κανάλια και τον άλλον που η κοπέλα του ήταν στο πρώτο Survivor. Κάπου αλλού θα βρεθούμε με τον κόσμο, να το ξέρετε. Δεν ξαναβλέπω ΣΚΑΪ", είπε ο Ογκουνσότο.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ανέφερε: "Το καλοκαίρι ήμουν στην Κομοτηνή στον Ίασμο, αλλά ήθελα να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, έβαλα σε 11 αγωνιστικές 8 γκολ, αλλά μίλησα με τον πρόεδρο του είπα ότι θέλω να γυρίσω στην Θεσσαλονίκη και για αυτό πήγα στα Μουδανιά.

Εκεί, θα είμαι συμπαίκτης με τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος θα αρχίσει να παίζει από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τώρα πια θα παίζει στην άμυνα και γω στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μαζί του, γιατί τον ξέρω από την πρώτη Εθνική".

Θα έκαναν τελετές με τον κινηματογραφιστή  :2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης

Ενταξει για τα πανηγυρια ο γαμωΤουρκος ειναι δυνατον να μην εβαλε μεσα αυτη τη τεραστια μορφη...μιλαμε θα αλλαζαμε συκωτια απο τα γελια οποτε θα μιλαγε στη καμερα. :jerking:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
102
Πόντοι
66
Ενταξει για τα πανηγυρια ο γαμωΤουρκος ειναι δυνατον να μην εβαλε μεσα αυτη τη τεραστια μορφη...μιλαμε θα αλλαζαμε συκωτια απο τα γελια οποτε θα μιλαγε στη καμερα. :jerking:
φαντασου παζελ να εξηγει τους κανονες σε φακλανα και ουγκουνσοτο..πως γκενεν ατο??  :happy:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστα Διαλα Νυχτιατικα Τύπε !!! ;)

Ο Βουτσας Ειναι ΦρεσκοΜπαμπας...Δεν Προκειτε Να Αφησει Τον Γιο Του Για Να Τρεχει Στον Αγ. Δομινικο !!!  :walkingpenis:
θελει να δοκιμασει τα ορια του τυπε :S :S :S

Συνημμένα

• Desktop13.jpg
    Desktop13.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 37

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Σε μια μερα μαζεψε 89 ψηφους ρε παπαριε...και μιλαμε για αρχη και παντελως αδιαφορο μεχρι τωρα.Αν δεν γουσταρετε επειδη μου τα εχετε κανει καλαμπαλικια το παραταω οπως εκανε ο αλλος ο ψυχακιας και θα μεινετε με το καυλι στο χερι.
Τύπε εάν φύγεις εσύ φεύγω και εγώ και πάω και πέφτω σε ξεροπήγαδο

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.204
Πόντοι
3.656
Έχει απαντηθεί το ερώτημα αν στραποναρει καλύτερα ο χαλίκιας η ο πηχος?

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
841
Πόντοι
2.972
Η Ξένια είναι για πολύ VIXEN, θα μπορούσε να ήταν η Adrianna Chechik της Ελλάδας... (ή Ουκρανίας μάλλον)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom