dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.476
- Πόντοι
- 4.746
Δηλαδη δεν την παλευει.. καπως ετσι θα ειναι ολη την ημερα..Ένα θα σου πω τύπε... κλάνει κ χέζεται πάνω του.. :S :S :S
Δηλαδη δεν την παλευει.. καπως ετσι θα ειναι ολη την ημερα..Ένα θα σου πω τύπε... κλάνει κ χέζεται πάνω του.. :S :S :S
1 1 0 1
προβατοκαμηλε δεν ψηφισες ακομα φανταζομαι ε??
την επιλογή 2 θα τιμήσουν με την ψηφο τους ο τύπος τρουμπακης ο τύπος σωβρακοτιραντας ο τύπος παντρεμένος και φυσικά ο μέγιστος θαυμαστής αξιότιμος κύριος πουτσας..για να δούμε πόσοι άλλοι ανώμαλοι υπάρχουν..Μπηκε λοιπον ψηφοφορια για τη φακλανα...με 4 επιλογες.
Η πρωτη για αυτους που δεν τρελαινονται αλλα επειδη γαμανε οτι εχει μουνι εμπαιναν,η 2η για τις ανωμαλαρες,η 3η για τους πισωγλεντεδες και η 4η για τα σοβαρα ατομα...![]()
λες και δεν ξες..βεβαια μετα την χθεσινη εμφανιση και την παραδοχη καποιων υποστηρικτων της οτι φακλανεψε κι αλλο η φακλανα ισως επηρεαστουν,,εγω το χρεος μου το καναΤσου περιμενω να δω τι ανωμαλια υπαρχει στο κοσμο του Bou.... :S :S :S
τυπε εγω λεω ψηφισες 2..αντε βαρια 1... :S :S :SΤι λες να ψήφισα τύπε... πως με κόβεις?? :S :S :S
Τσου περιμενω να δω τι ανωμαλια υπαρχει στο κοσμο του Bou.... :S :S :S
Τι λες να ψήφισα τύπε... πως με κόβεις?? :S :S :S
καταγράφηκεΣε μια μερα μαζεψε 89 ψηφους ρε παπαριε...και μιλαμε για αρχη και παντελως αδιαφορο μεχρι τωρα.Αν δεν γουσταρετε επειδη μου τα εχετε κανει καλαμπαλικια το παραταω οπως εκανε ο αλλος ο ψυχακιας και θα μεινετε με το καυλι στο χερι.
καταγράφηκε
Τίποτα δεν είναι στάνταρ εδω μέσα τύπε... :S :S :S
Στανταρ το 1 τυπε... :S :S :S
απαντηθηκε :S
οταν ειπε ψηφισε νομιζω το 4 ειχε μια ψηφο..Το 4 τυπε;![]()
υπαρχουν κι αυτοι :S :S :SΤο 3 ποιός θα το ψηφίσει άραγες;![]()
![]()
σημανθηκε ως αναγνωσμενο :S :S :SΠροεπισκοπηθηκε και απεσταλη τυπε... :S :S :S
Το 4 τυπε;![]()
Δεν θα σου πω τύπε... το 3 όμως γιατί το έβαλες?? Αραγε υπάρχει τόσο μεγάλη ανωμαλία μέσα εδώ.. :S :S :S
Οχι τυπε για ξεκαρφωμα το εβαλα....εχεις δει εσυ εδω μεσα πουστηδες και τραβελολαγνους; :S :S :S