Δειχνει να την πιστευεις τυπε. :S :S :S
Χαζοφέρνει :S έτσι νομίζω
Δειχνει να την πιστευεις τυπε. :S :S :S
τυπε χωρις νηματοθετη την ωρα των χαιλαιτς ειχαμε διπλασια μελη και περισσοτερους επισκεπτες απο το μασστερ σεφ... :S :S :S αναλαμβανεις σκουπιδιασμα δαλακα?????Τυπε μπορει να σκεφτεται τι ψηφοφορια ν ανεβασει....
οχι τυπε
απλως εχει σπριντ γιονας κολκα
ειναι γΛηγορος αλλα νομιζεις οτι θα πεσει
τυπε βρηκα μια προχειρη της Ντουμπροβνικ με μουναντερο :S :S :SΒλεπω διαφημισεις μπας και δω κανα μουνουτρυπιδι. :S :S :S
Αν επαιζε τώρα ο Ντάνος ούτε στην πρώτη πεντάδα θα ήταν. Καμία σχέση οι τωρινοί παίκτες με τους προηγούμενους λαπάδες
Αν επαιζε τώρα ο Ντάνος ούτε στην πρώτη πεντάδα θα ήταν. Καμία σχέση οι τωρινοί παίκτες με τους προηγούμενους λαπάδες
Αστο πανω μου τυπε.....ο τριμαλακας φραουλοκομαντο χοροπηδαει σαν δεκαχρονο...τυπε χωρις νηματοθετη την ωρα των χαιλαιτς ειχαμε διπλασια μελη και περισσοτερους επισκεπτες απο το μασστερ σεφ... :S :S :S αναλαμβανεις σκουπιδιασμα δαλακα?????
Ντροπή τουΟ giatioxi ειναι στο μαστερ σεφ τυποι :S
κυρ νάσο δεν αφήνεται τίποτα να πέσει κάτω...
φαντάζομαι στο κρεβάτι δεν θα σας πέφτει με τίποτα κάτω... :-*
το τηλέφωνο μου είναι στην υπογραφή να ξέρετε...
Οριστε ???
Νασο...Σε Περιμενει Ο Τεντυ...Μην Τον Στησεις !!
Η Και Να Τον Στησεις Κακο ΔΕΝ Θα Του Κανεις !!!
Τυπε στο επιπεδο των φετινων παικτων ηταν οι τουρκοι που ο Ντανος τους πηγε πιπα κωλο. :S :S :S
Αν επαιζε τώρα οΝτάνοςΠαναρας ούτε στην πρώτη πεντάδα θα ήταν. Καμία σχέση οι τωρινοί παίκτες με τους προηγούμενους λαπάδες