King of the Island
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
στραμπούλιξε το ποδάρι ο λαουρίτος, τι μου θυμίζει....
κουβεντα να γινεται τυπετώρα ρωτάτε πολύ προσωπικά πράγματα...
Η Κοκαλιτσα δεν μπορεί να παίξει καλά.
Ψυχολογικά ειναι χαλια, το είπε και χτες.
τι σε κανει να πιστευεις χυσολαγνε οτι ο κωλος μαυρου ειν αι πιο καθαρος απο τα ποδια του :S :S :S
στραμπούλιξε το ποδάρι ο λαουρίτος, τι μου θυμίζει....
μπορει να αρχισει να μοιραζει μουνοτρυπιδι απλοχερα τυπε για να την αποδεχτουν στη ομαδαΩραιο μουνακι ειναι τυπε. :S :S :S
γκροβερ δεν θα παιξει τυπε :S :S :Sμπορει να αρχισει να μοιραζει μουνοτρυπιδι απλοχερα τυπε για να την αποδεχτουν στη ομαδα
πάντως εμένα δεν θα με έπαιρναν σίγουρα στο survivor, γιατί δεν έχω χάσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, να κοιτάω τον ουρανό και να του κάνω νόημα ότι του αφιερώνω την νίκη μετά από κάθε αγώνισμα... :S
Ωραιο μουνακι ειναι τυπε. :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=269236.0;attach=993714;image[/img[/URL]]
[/quote]
ψώλαρος θα έλεγα εγώ...
:erection:
ο κωστάκης
εχει τυπε ο τεντυ πραγματα να κοιταξει στον ουρανο για αφιερωση :S :S :SΤεντυ Μη Το Βλεπεις Ετσι... :S :S :S
Μπορει Να Κοιταγες Χαμηλα Στο Χωμα Να Σκεφτοσουν Τις Ωραιοτερες Πατουσες Που Ειχες Γλυψει Και Να Εκανες & Εσυ Τον Σταυρο Σου Να Σου Ξανατυχουν !
γκροβερ δεν θα παιξει τυπε :S :S :S
τι ειναι αυτο ρε τυπε παραλιγο να πεσω μεσαΜπορει να φοβαται να μην την ξεχειλώσουν τυπε. :S :S :S