Επισκέπτης
δε με αφηνει να σκεφτω καθαρα το μουνι..
Τυπε κλεισαμε 4 μερες ακομα το σκεφτεσαι...τον καρβουνιαρη εχεις για εγκεφαλο; :S :S :S
δε με αφηνει να σκεφτω καθαρα το μουνι..
ναι αλλα σκεψου εκει τεντυ να σερνετε αναμεσα σε ποδαρια και να μυριζει δαχτυλα...τι εντυπωση θα δωσουμε σα θρεντ?θα ψηφισω τεντυ...θελω νασσο εδω για σχολια...
μας πιεζει το μουνι
γιατι απαξιωνεισ σημαντικα μελη σαν τον μπιρλα ρε μουνι?Τυπε κλεισαμε 4 μερες ακομα το σκεφτεσαι...τον καρβουνιαρη εχεις για εγκεφαλο; :S :S :S
εχω αντιλογο αλλα....ναι αλλα σκεψου εκει τεντυ να σερνετε αναμεσα σε ποδαρια και να μυριζει δαχτυλα...τι εντυπωση θα δωσουμε σα θρεντ?
με απαξιωσε το μουνι????αληθεια τωρα??γιατι απαξιωνεισ σημαντικα μελη σαν τον μπιρλα ρε μουνι?
γιατι απαξιωνεισ σημαντικα μελη σαν τον μπιρλα ρε μουνι?
με απαξιωσε το μουνι????αληθεια τωρα??
με κοντραρει στα ισα ο τεντυ :S :S :Sεδωσα νασσο
σε ψήφισα μόλις Νάσο είμαστε μπροστά τώρα καθαρά. :S :S :Sμε κοντραρει στα ισα ο τεντυ :S :S :S
αντε ρε νιαμου...ΕΔΩΣΑ ΝΑΣΣΟ
μας γαμησες στην πιεση τυπε :S :S :S :SΑυριο 9 το πρωι αλλαζει η ψηφοφορια και μπαινει αλλο ζευγαρι καντε τα κουμαντα σας οσοι δεν εχετε ψηφισει...νιαμου να πουμε. :S :S :S
κατσε ρε τυπε...στον επομενο γυρο περασες...εχεις πολυ ψωμι ακομα!!ευχαριστω οσους με ψηφισαν και την οικογενεια μου .πακεταρω :S :S :S
κατσε ρε μαν δεν κερδισες ακομα :S :Sευχαριστω οσους με ψηφισαν και την οικογενεια μου .πακεταρω :S :S :S
τυπε ηρέμησε όλο ανακαταταξεις εισαι :S :S :SΑυριο 9 το πρωι αλλαζει η ψηφοφορια και μπαινει αλλο ζευγαρι καντε τα κουμαντα σας οσοι δεν εχετε ψηφισει...νιαμου να πουμε. :S :S :S
μαλακα μπιρλα τι στον πουτσο γινετε?εχουμε συμφωνησει 4 φορες σημερα? :S :S :Sκατσε ρε τυπε...στον επομενο γυρο περασες...εχεις πολυ ψωμι ακομα!!