Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ναι τυπε 8 και εχω βγαλει τα 7 μεχρι τωρα...το 8ο το σκεφτομαι ακομα. :S :S :S

Τύπε σε 2 μήνες που τελειώνει η ψηφοφορία  όλο κ κάτι θα βρεθεί στην πορεία, μην τρελαίνεσαι  :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Τυπε λες να ηταν o Hardoul1 και μετα να το γυρισε στα αντικειμενα; :think:

Εδώ μέσα τίποτα δεν αποκλείεται τύπε.. δες τι έγραφε  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

@erotiaris,@ass_kavlos

ΔΕΝ ΕΙΜΙ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΙ . ΥΓ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΠΡΟΘΗΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επισκέπτης
Ρε νιαμου... :S :S :S

Πριν από λίγο ενημερώθηκα πως μια γυναίκα που στιγμάτισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, του πολυαγαπημένου τραγουδιστή που έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου, πέρασε το πρώτο στάδιο των δοκιμαστικών για το σκληρό αυτό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αναφέρομαι φυσικά στην… Μαρία Γεωργακάκη, την γυναίκα σταθμός στην ζωή του Παντελίδη, την έμπνευσή του , μιας και εκείνη ήταν η αιτία που ο Παντελής άρχισε να γράφει σιγά σιγά τα τραγούδια του και να γίνεται γνωστός…

pantelidis-proin-maria-georgakaki.jpg

Η Μαρία λοιπόν, η οποία τώρα δουλεύει σε γνωστή καφετέρια στον Πειραιά, και προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του Παντελή και τον αβάσταχτο πόνο, αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις αντοχές της.

Το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στο Άλσος Βεϊκου για να περάσει από τα πρώτα δοκιμαστικά του Survivor 2, τα οποία και πήγαν πολύ καλά όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, τις οποίες σας μεταφέρω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr.

Ιδού και η φωτογραφία ντοκουμέντο
24135383_10215026089505896_323868068_n.jpg

Επισκέπτης
Οσοι δεν εχουν ψοφησει να ψοφησουν αμεσα γιατι απο αυριο περναμε στο επομενο ζευγαρι...θα τρεξουμε τον διαγωνισμο πιο γρηγορα απο εδω και περα.Καθε ζευγαρι θα ειναι στη διαθεση του μπουρδελοκοινου για 4 μερες.... :S :S :S

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
Οσοι δεν εχουν ψοφησει να ψοφησουν αμεσα γιατι απο αυριο περναμε στο επομενο ζευγαρι...θα τρεξουμε τον διαγωνισμο πιο γρηγορα απο εδω και περα.Καθε ζευγαρι θα ειναι στη διαθεση του μπουρδελοκοινου για 4 μερες.... :S :S :S
πιεζεις καταστασεις τυπε...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506
κατσε ρε μαλακα εχουμε κανει πλανα,ειμαστε νοικοκυραιοι οχι μπαχαλα σαν εσενα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
θα δωσω νασσο...αν στελναμε τεντυ θα μας επρηζε τα αρχιδια με τα ποδια του καθε μαλακα κει περα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom